Corvinus közeli albérletek kínálata szép darabokat rejt!

Sorozatunk folytatódik, következzenek a Corvinusos hallgatók! A IX. kerületi albérletek kínálata csodás kincseket rejt, viszont nem árt felkötni a gatyáját annak, aki itt akar albérletet magának, főleg, ha a Duna-parton, vagy az egyetemhez közel nézelődik az ember.

A budapesti egyetemek sokszor közel vannak egymáshoz, vagy könnyen más kerületekből is megközelíthetők. A Corvinus esetében a IX., V. és a XI. kerületben érdemes nézelődni, ha közel akarunk maradni a campushoz. Persze a VIII. kerület is simán jó lehet még!

A IX. kerületben levő ingatlanok között könnyű olyan albérletekbe botlani amiktől leesik az ember álla, ha meglátja az árat, de azért találni olyat is, ami viszonylag megfelelő árú, elhelyezkedésű, méretű, kinézetű és egyetem sincs messze. Itt is van egy! A 1+ 2 fél szobás ingatlan a Vásárcsarnok mellett található, gépesített, de bútorozatlanul kiadó. Az ingatlanban egy állógaléria is bővíti a teret!

albérletek Budapest

Egy másik szépséget is mutatunk! A világos, felújított lakás bútorozott, gépesített, akár azonnal költözhető!

lakások

Az Astoriánál levő kis otthonból is könnyen megközelíthetjük a Corvinust és más egyetem is. A praktikus, kényelmes otthon egy főnyeremény, ami nem csak kinézetének, hanem jó elhelyezkedésének is köszönhető. Érdemes lecsapni rá!

albérletek Astoria

Ezért a XI. kerületi lakásért is biztos harcolni fog néhány ember, a Budafoki úton található 2+2 szobás bútorozott albérlet hosszú távra kiadó. A költözés idejének kezdete augusztus 1. Az édes kis lakást a BME közvetlen közelében találjuk, de azért innen a Corvinus sincs messze. Hajrá!

XI. kerületi albérletek

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-START magyar-osztrák viszonylatú és azon túlmenően közlekedő nemzetközi vonatait - hívja fel a figyelmet a Mávinform.

© 2022 (v2.202102)