Ilyen a kínálat most a Dunakanyarban – Családi otthonok után néztünk!

Akár Budapesten él az ember, akár a fővárostól távolabb, egész biztosan hallott már az ország legszebb régiójáról, a Dunakanyarról. Sokan turisztikai célzattal keresik fel a hegyekkel-dombokkal tarkított vidéket, melyet a Duna szalagként szel át, vannak azonban olyanok is, akik életvitelszerűen szeretnének itt élni, és minden nap e táj szépségére ébredni. Nekik kedvezünk válogatásunkkal, melyben a környék eladó ingatlanjaiból néhányat mutatunk be. 

Hivatalosan a Duna Budapestet és Esztergomot összekötő szakaszát nevezik Dunakanyarnak, településeinek egy része pedig Budapest agglomerációjához tartoznak. Ez a térség előkelő választás lehet azoknak, akik szeretnének meglépni a nagyvárosi nyüzsgésből, hiszen tényleg mesés tájak vannak errefelé, az árak reálisabbak, mint közvetlenül a főváros szomszédságában, ráadásul a Duna külső ágán lévő településeket vonattal pikk-pakk meg lehet közelíteni.

Az ingatlanállomány nagyon vegyes errefelé, sok nyaraló – főleg könnyűszerkezetes – van a piacon, de gyakran belefuthatunk felújításra váró bájos parasztházakba is. Emellett természetesen a luxus is képviseltetni magát, a lankák és a csodás panoráma ugyanis nagyon sok tehetős embert vonz errefelé. Nézzük, miket találtunk az Otthontérképen!

 

Kellemes, zebegényi családi otthon  

Egy csodás településen, Zebegényen várja új tulajdonosát ez a 6 szobás, 144 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 30,5 millió forintba kerül, ami végül is jó hírnek számít, egy picike felújítás azonban elkelhet költözés előtt.

 

Sorház Kismaros központjához közel

Mindössze 5 percet kell sétálni Kismaros központjától eddig a 200 négyzetméteres családi házig, ami valójában egy 3 szintes sorházba tagozódik be. Az ingatlan klímával felszerelt, riasztó van, némi átalakítással pedig akár két generáció számára is kényelmessé tehető.

 

Óriásház Nagymaroson

Egy hatalmas, 280 négyzetméteres ingatlanra is rátaláltunk a kínálatban, ami valójában egy dupla családi ház, tehát két lakásból áll. Az óriás vegyes építésű, állapota közepes, viszont kis felújítás után biztosan minden családtag talál majd külön kis kuckót magának a házban.

 

Villa Nagymaroson

Egy klasszikus villaépületre emlékeztet ez a gyönyörű, újszerű állapotban lévő, több mint 400 négyzetméter ingatlan, mely olyan telken áll, ami egy az egyen a Dunára és a Fellegvárra néz. A kilátást és miliőt azonban meg kell fizetni, ára ugyanis majdnem eléri a 120 millió forintot.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Minden összevetésben 10 százalék feletti növekedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

Ukrán civileken kísérleteznek egy új orosz fegyverrel?

Ukrán civileken kísérleteznek egy új orosz fegyverrel?

Egy rakéta és egy bomba keveréke az új orosz fejlesztés, harkivi civilek ellen vethették most be. Az ukrán titkosszolgálat merényletekkel is vadászik az árulókra? Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)