Ilyen a kínálat most a Dunakanyarban – Családi otthonok után néztünk!

Akár Budapesten él az ember, akár a fővárostól távolabb, egész biztosan hallott már az ország legszebb régiójáról, a Dunakanyarról. Sokan turisztikai célzattal keresik fel a hegyekkel-dombokkal tarkított vidéket, melyet a Duna szalagként szel át, vannak azonban olyanok is, akik életvitelszerűen szeretnének itt élni, és minden nap e táj szépségére ébredni. Nekik kedvezünk válogatásunkkal, melyben a környék eladó ingatlanjaiból néhányat mutatunk be. 

Hivatalosan a Duna Budapestet és Esztergomot összekötő szakaszát nevezik Dunakanyarnak, településeinek egy része pedig Budapest agglomerációjához tartoznak. Ez a térség előkelő választás lehet azoknak, akik szeretnének meglépni a nagyvárosi nyüzsgésből, hiszen tényleg mesés tájak vannak errefelé, az árak reálisabbak, mint közvetlenül a főváros szomszédságában, ráadásul a Duna külső ágán lévő településeket vonattal pikk-pakk meg lehet közelíteni.

Az ingatlanállomány nagyon vegyes errefelé, sok nyaraló – főleg könnyűszerkezetes – van a piacon, de gyakran belefuthatunk felújításra váró bájos parasztházakba is. Emellett természetesen a luxus is képviseltetni magát, a lankák és a csodás panoráma ugyanis nagyon sok tehetős embert vonz errefelé. Nézzük, miket találtunk az Otthontérképen!

 

Kellemes, zebegényi családi otthon  

Egy csodás településen, Zebegényen várja új tulajdonosát ez a 6 szobás, 144 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 30,5 millió forintba kerül, ami végül is jó hírnek számít, egy picike felújítás azonban elkelhet költözés előtt.

 

Sorház Kismaros központjához közel

Mindössze 5 percet kell sétálni Kismaros központjától eddig a 200 négyzetméteres családi házig, ami valójában egy 3 szintes sorházba tagozódik be. Az ingatlan klímával felszerelt, riasztó van, némi átalakítással pedig akár két generáció számára is kényelmessé tehető.

 

Óriásház Nagymaroson

Egy hatalmas, 280 négyzetméteres ingatlanra is rátaláltunk a kínálatban, ami valójában egy dupla családi ház, tehát két lakásból áll. Az óriás vegyes építésű, állapota közepes, viszont kis felújítás után biztosan minden családtag talál majd külön kis kuckót magának a házban.

 

Villa Nagymaroson

Egy klasszikus villaépületre emlékeztet ez a gyönyörű, újszerű állapotban lévő, több mint 400 négyzetméter ingatlan, mely olyan telken áll, ami egy az egyen a Dunára és a Fellegvárra néz. A kilátást és miliőt azonban meg kell fizetni, ára ugyanis majdnem eléri a 120 millió forintot.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)