Sztrádán a fővárosba

Kevéssé van benne a köztudatban, de immár Dél-Budától távolabb is fut kétszer kétsávos autópálya, az M6-os. Százhalombattán az olajfinomító városában egy körülhatárolható réteg keres csak ingatlant, akik helyben dolgoznak, ugyanakkor a Dél-Budán vagy Csepelen munkahellyel vagy rokonsággal rendelkezők számára is szóba jöhet ez a település.

A modernitást kedvelő felsővezetők vagy vállalkozók ebben a hatalmas erődszerű, minimalista házban megtalálhatják otthonra vonatkozó számításaikat. A 350 nm-es, hat szobás, a Duna part közelében található, két szintes luxus házat 120 millióra tartja a tulajdonosa. Három rétegű üvegezés, elektromos alumínium redőnyök, elektromos cirkó, konyhasziget, hangulatvilágítás teszi teljessé a minimalista luxust.

Aki a klasszikusabb stílust részesíti előnyben annak jó választás lehet ez a 109 millió forintba kerülő, közvetlen duna parti luxus ház. A 399 nm-es, hét szobás, 1090 nm-es vízparti telken lévő, egyedi tervezésű ház belopja magát a konzervatív stílust kedvelők szívébe. A nyaralószerű házban fűtött, ellenáramos úszómedence, ping-pong terem, biliárdszalon, konditerem, szauna és borozó is található.
De van télikert, gardrób és beépített szekrények sokasága, két beállós garázs, valamint csónakház is.

Ha nem tudjuk megfizetni a luxust és beérjük egy szép takaros házzal is, akkor 40 millió forint környékén már a városközpontban is tágas ingatlanokat találunk. Ez a három szintes, 290 nm-es, kilenc szobás, több generációs ház 44,9 millióért kelleti magát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)