Második kerületi királyi lakosztályok!

Második kerületi házakat kerestem az otthontérkép.hu oldalon, mondanom sem kell, hogy igazi csodákra bukkantam. A méretes otthonok némelyike olyan, mintha pár percre vissza repültünk volna az időben és egy királyi lakosztályban ébredtünk volna. 

Érdemes még több képért a fotókra kattintani!

Válogatásunk első darabja egy mediterrán stílusú, 9 szobás, liftes ház. A II. kerület egyik legszebb részén található ingatlanból csodás panoráma nyílik a környező hegyekre, erdőkre. A házban egyedi építészeti megoldásokkal és a legkorszerűbb műszaki elképzelésekkel találkozhatunk. A ház építésénél kivételes anyagokat használtak fel, mint például gránit, kőporcelán, nemes fa, de vannak neves iparművész által tervezett üvegek felületek is. Még finn szauna, hidromasszázs kád, napelemek is növelik az ingatlan értékét.

intelligens otthon

Kiváló állapotban levő budaligeti luxusvillát is találtunk, ami hatalmas, tágas terekkel rendelkezik. A csodás épületet parkosított kert veszi körül, ahol nyugodt környezetben kapcsolódhatnak ki az itt lakók. Az antik bútorok mellett azért láthatunk néhány modern kiegészítőt is, például konditerem és szauna is van a házban.

eladó családi házak

A sort egy elegáns, minden igényt kielégítő családi házzal zárjuk! Ehhez tartozik egy 858 nm-es kert is, ahol uszoda és szauna is található. Igazán jól mutatnak a csillárok, és a képek a falon, de a bútordarabok is egy régies hangulatot varázsolnak! Igazi királyi atmoszféra!

eladó családi házak

 

 

 

 


© 2021 (v150.202005)