Kis lakás dizájn praktikus megoldásokkal!

A kis lakások berendezése nem mindig olyan egyszerű, hiszen egyszerre kell praktikusnak, helytakarékosnak és stílusosnak lennie a bútoroknak. Budapesten az eladó lakások között akad pár szemrevaló ingatlan, ami könnyen követendő példa lehet azoknak, akik pont felújítás előtt állnak.

Tolóajtós szekrények és kis méretű bútordarabok

Mindkét választás tökéletes lehet a kis lakásokban. A tolóajtók praktikusak, mert nem vesznek le a térből, mégis egy csomó helyünk lesz, a cuccok elpakolására. A kis bútorok pedig azért jók, mert nem nyomják össze a teret, mégis otthonosság varázsolják a lakást.

A bal oldali képen látható 1 szobás lakás előszobájában inkább a beépített szekrényes megoldást választották. A tolóajtóra felszerelt tükör tovább növeli a teret a kis lakásban. A minőségi anyagokkal, igényesen felújított ingatlan a belváros szívében található.

A jobb oldali VII. kerületi ingatlanban pedig a kis bútoros megoldást választották. A kis otthon lakberendező által megtervezett, 44 nm-es gyöngyszem! Érdemes mind a két lakásról további képeket nézni!

Budapesti lakások

Minden méter számít

Egy másik VII. kerületi lakást is találtunk, ami teljes körűen felújított és fiatalos. Nagyon jó ötlet volt a nagy szekrény “árnyékába” tenni a kis asztalt és a két széket. A fehér felületeknek és bútoroknak köszönhetően nem lesz zsúfolt az összhatás! A lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

egyszobás dizájn

Galériás megoldás

A kis lakásokban leggyakrabban a galéria beépítéssel jutnak még egy kis térhez a tulajdonosok. Ez az újlipótvárosi hangulatos lakás egy igazi különlegesség. Bámulatos, ahogy megoldották, hogy a kis méret ellenére tágas tereket kapjanak. A fiatalos lakást, magas színvonalon, modern megoldásokkal újították fel nemrégiben.

Dobozolás és tartók

Dobozokat mindig jó használni tárolásra, viszont kis lakásoknál érdemes vigyázni, nehogy túlzásba essen az ember. Ebben a Belgrád rakparti 1 szobásban kifejezetten jól mutatnak a szekrény tetején a dobozok. Kiváló ötlet, hogy ne nagy bútorokkal tömjük tele a lakást, hanem változatos kiegészítőkkel oldjuk meg a tárolást.

stílusos egyszobások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

© 2024 (v2.202102)