Kis lakás dizájn praktikus megoldásokkal!

A kis lakások berendezése nem mindig olyan egyszerű, hiszen egyszerre kell praktikusnak, helytakarékosnak és stílusosnak lennie a bútoroknak. Budapesten az eladó lakások között akad pár szemrevaló ingatlan, ami könnyen követendő példa lehet azoknak, akik pont felújítás előtt állnak.

Tolóajtós szekrények és kis méretű bútordarabok

Mindkét választás tökéletes lehet a kis lakásokban. A tolóajtók praktikusak, mert nem vesznek le a térből, mégis egy csomó helyünk lesz, a cuccok elpakolására. A kis bútorok pedig azért jók, mert nem nyomják össze a teret, mégis otthonosság varázsolják a lakást.

A bal oldali képen látható 1 szobás lakás előszobájában inkább a beépített szekrényes megoldást választották. A tolóajtóra felszerelt tükör tovább növeli a teret a kis lakásban. A minőségi anyagokkal, igényesen felújított ingatlan a belváros szívében található.

A jobb oldali VII. kerületi ingatlanban pedig a kis bútoros megoldást választották. A kis otthon lakberendező által megtervezett, 44 nm-es gyöngyszem! Érdemes mind a két lakásról további képeket nézni!

Budapesti lakások

Minden méter számít

Egy másik VII. kerületi lakást is találtunk, ami teljes körűen felújított és fiatalos. Nagyon jó ötlet volt a nagy szekrény “árnyékába” tenni a kis asztalt és a két széket. A fehér felületeknek és bútoroknak köszönhetően nem lesz zsúfolt az összhatás! A lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

egyszobás dizájn

Galériás megoldás

A kis lakásokban leggyakrabban a galéria beépítéssel jutnak még egy kis térhez a tulajdonosok. Ez az újlipótvárosi hangulatos lakás egy igazi különlegesség. Bámulatos, ahogy megoldották, hogy a kis méret ellenére tágas tereket kapjanak. A fiatalos lakást, magas színvonalon, modern megoldásokkal újították fel nemrégiben.

Dobozolás és tartók

Dobozokat mindig jó használni tárolásra, viszont kis lakásoknál érdemes vigyázni, nehogy túlzásba essen az ember. Ebben a Belgrád rakparti 1 szobásban kifejezetten jól mutatnak a szekrény tetején a dobozok. Kiváló ötlet, hogy ne nagy bútorokkal tömjük tele a lakást, hanem változatos kiegészítőkkel oldjuk meg a tárolást.

stílusos egyszobások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)