Tetőtéri ékszerdobozok a Dunától keletre

Csodás tetőtéri ingatlanokat hoztunk a 10 és 15 millió forint közötti árkategóriából kifejezetten vidékről, a Dunától keletre eső megyékből. Első lakásukra vágyóknak, befektetésben gondolkodó szülőknek vagy akár Airbnb-hez kedvet érzőknek. Egerben, Gyöngyösön és Hódmezővásárhelyen is válogathatunk az igényes kis ékszerdobozok közül. 

Megnéztük, hogy ha már Budapesten igen népszerűek a tetőtéri lakások, vajon mi a helyzet a vidéki kínálattal. 

Több mint 120 találatot kaptunk, és ezúttal a Dunától keletre eső megyék frekventált városaiban válogattunk: Egerből, Gyöngyösről és Hódmezővásárhelyről hozunk igazi kis ékszerdobozokat. 

Nem a prémium kategóriát vizsgáltuk, hanem kifejezetten a megfizethető, akár a befektetni szándékozó szülők pénztárcájának is megfelelő ársávot, azaz a 10 és 15 millió forint közötti irányáron meghirdetett ingatlanokat. 

Összességében elmondhatjuk: vidéken is egyre több a szépen rendbe hozott vagy újszerű állapotú otthon. Ezeket a helyi programok mennyiségétől és minőségétől függően akár rövid távú kiadásra is érdemes lehet megvásárolni. 

Egerben 13,5 millió forintért kínálják ez az egy szobás, mégis tágas érzetű, nagyon hangulatos, tetőtéri lakást Károlyvárosban egy 6 lakásos társasházban.

Kattints a képre még több fotóért!

A lakás udvari, azaz kifejezetten csendes, saját belső udvari parkoló is tartozik hozzá. Az ablakok kiosztása és a belső kialakítás lehetőséget ad egy hálófülke vagy akár még egy szoba kialakítására is.

Gyöngyösön 13,9 millió forintért eladó ez a nettó 50, bruttó 63 négyzetméteres, napfényes, barátságos, felújított és téglaépítésű 3 szobás otthon a Ringsted úti lakótelepen.

Kattints a képre még több fotóért!

A nappali, konyha, étkező egy légtérben található és a lakáshoz saját használatú, 10 négyzetméteres tároló is tartozik.

Kattints a képre még több fotóért!

Parkolni az utcán, ingyen lehet. A közelben helyi és helyközi buszmegálló, bevásárló központ, orvosi rendelő, posta, piac, gyógyszertár és étterem is van.

Hódmezővásárhelyen 11,8 millió forintért is megkaparinthatjuk ezt a 39 négyzetméter alapterületű (de bruttó 47 négyzetméter jól kihasználható) belvárosi, felújítást nem igénylő kis lakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

2. emeleti, egy 2006-ban épült, kiváló állapotú házban található. Praktikus elrendezésű, hiszen a nappaliból minden helyiség külön nyílik. A francia erkélyről déli fekvésű belvárosi panoráma fogad.


Kattints a képre még több fotóért!

A tetőtéri ablakokon keresztül sok fény szűrődik a lakásba, nyáron egy hűtő-fűtő klíma biztosítja a kívánt hőmérsékletet. Az ideális méretű fürdőben sarokkád, elektromos törölközőszárító is fokozza a kényelmet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)