Felújítandó házak jó befektetési lehetőséggel!

A Tapolcai járás székhelyén, Tapolcán, a Balaton-felvidék nyugati részén jártunk és itt néztünk körül az ingatlanok között. Olyan házak után kutattunk, amik felújításra várnak és van bennük befektetési lehetőség. A kiválasztott ingatlanok közül van, amelyik zöldövezeti részen található, de van olyan is, ami a település központjában. Néhány közülük kisebb változtatásokra szorul, de olyan is akad, aminek nagyobb felújításon kell átesnie. Jöjjenek a felújítandó tapolcai házak!

Például itt ez a kiváló 10 szobás ingatlan, a patak partján, ami a város központjában található. A műemléki védettség alatt álló malom felújítása már elkezdődött, a külső homlokzat majdnem kész. A szerkezete teljesen megújult, a belső terek viszont nincsenek kialakítva, ezért az új tulajdonosok szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Mivel méretes, központi elhelyezkedésű és értékes darab, ezért jó befektetésnek ígérkezik az ingatlan!

eladó házak Tapolca

Szent György-hegy lábánál eladó egy ikerházfél, amihez tartozik egy 2033 nm-es gyümölcsfás terület is. A kétszintes ingatlan felső részén található teraszról gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

ikerház Tapolca

Zöldövezeti városrészben, pár percre a belvárostól is találtunk egy 3 szobás felújítandó házat. A változtatások közepette, akár egy negyedik szoba kialakításának lehetősége is nyugodtan felmerülhet. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy pince is. A szerkezetileg jó állapotban levő lakást úgy alakíthatjuk, ahogy akarjuk. Egy kis ügyességgel máris feldobható a ház és akár nyaralónak is használható.

eladó házak Tapolca

A Malom-tó közelében 2 lakásos családi ház keresi új tulajdonosát, aki lát benne fantáziát, az jól járhat ezzel a szép kinézetű házzal.

tapolcai házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)