TOP 10 hangulatos parasztház az ország minden pontjáról!

A panelek, garzonok és modern ingatlanok között mindig üdítő látvány, ha egy-egy parasztházra bukkan az ember ingatlankeresés közben. Kívülről is már felismerhetőek vonásaik, belső elosztásuk is jellegzetes, amit egy-egy szépen felújított bútorral könnyen még varázslatosabbá tehetünk. Az otthonterkep.hu oldalunkon ilyen parasztházak után kutattunk egész Magyarországról. Jöjjön a TOP 10!

Válogatásunk első eleme egy különleges hahóti parasztház. A falusi életet visszaadó, színes otthonnak csodás atmoszférája van. A ház 1922-ben épült, ami azóta teljes körű felújításon is átesett, vigyázva arra, hogy a régies stílus azért megmaradjon. Érdekes részlete a háznak az ajtóba zárt könyvespolc, meg a kék színben pompázó szoba is. Érdemes további képeket nézni!

hangulatos parasztházak

Balatonfüredtől nem messze, Paloznakon egy 7 szobás csoda őrzi a a régi idők hangulatát. A búbos  kemence, a kézzel festett bútorok, terítők, a boltíves borospince mind, mind még izgalmasabbá és szebbé teszik az ingatlant.

parasztházak

Ez a dunaföldvári 3 szobás parasztház sem kutya! Az ingatlanhoz tartozó parkosított kert csodás lehetőség lehet a kikapcsolódásra! Nézz még több képet az ingatlanról!

eladó parasztházak

Ehhez a tiszacsegei tornácos parasztházhoz tartozik egy vele egybeépített, önálló apartmanház is. Az 5357 nm-es telken van hinta, homokozó és még grillező is. A vendégház, ha az új tulajdonos úgy tartja, akkor továbbra is működhet és megmaradhat a falusi turizmus részeként!

eladó parasztház

Budapest XXII. kerületében is találni nádtetős parasztházat! Mesés ez a budafoki ház, nem csak belső terei ámultba ejtőek, hanem külseje is, sőt a telken található egy halastó is. Jelenleg panzióként funkcionál, többek között ezért található benne biliárdasztal és bárrész is.

Budapesti ház

Zsámbékon egy 8 szobás igazi falusi stílusba “öltözött” házra bukkantunk! Az autentikus sváb parasztház a város központjában található, jó infrastruktúrával rendelkezik. Felújítása során megőrizték a klasszikus stílusjegyeket, ezért is olyan különleges.

eladó családi házak

Kiskunlacházán is találni sváb parasztházat. A két generáció együttélésére alkalmas ház egy 1534 nm-es telken helyezkedik el, és borospince is tartozik hozzá. Teljes berendezésével együtt kínálják eladásra!

hagyományőrzés

Íme egy dunaszentgyörgyi különlegesség! A tornácos régies ház vályogból és téglából épült, aminek felújításakor nagyon odafigyeltek arra, hogy korhű képet adjon vissza, ez sikerült is! Kattints még több képért!

parasztház

Biatorbágyi 4 szobás családi ház is új tulajdonosaira vár. A parasztházakat kedvelő lakáskeresőknek ez kiváló lehetőség lehet!

hangulatos házak

Az utolsó parasztházunk Balatongyörök központjában található. A felújított állapotban levő otthon különleges, hiszen a Műemlékvédelmi hivatal nyilvántartásában is szerepel! A Balaton közelsége miatt több funkciót is betölthet, lehet lakóhelyként, nyaralóként használni, de befektetési célból is kiváló lehet!

balatongyöröki ingatlan

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)