Csobbanjunk Budakalász ingatlankínálatába!

A Lupa-tó hallatán mindenkinek felcsillan a szeme. Főleg nyáron barátainktól, ismerősöktől sokat hallunk Budapest “tengerpartjáról”, de a szemünk is megakadhat egy-egy utcai plakáton, ami a tavat népszerűsíti. Budakalász ideális választás lehet azoknak a lakáskeresőknek, akik szeretnek a természetben kikapcsolódni, és ki akarnak költözni a városból, de nem szeretnének órákat tölteni az utazással. Persze ezeknek az előnyöknek meg is van az ára!

Kezdjük is a sort, egy 2003-ben épült 5 + fél szobás panorámás ingatlannal.  A ház nagyon hangulatos és a hozzátartozó 1600 nm-es telket is jól ki lehet használni.

eladó házak

Káprázatos 6 szobás családi házra bukkantunk Budakalász Duna-partján. A méretes telken található 200 nm-es luxus otthonhoz kültéri medence, szauna, borospince és fűtött garázs is tartozik.

Római Part

Budakalász csendes mellékutcájában eladó egy saroktelkes 5 szobás családi ház. Az ingatlan világos, tágas terekkel rendelkezik, a HÉV megálló pedig csupán pár perces sétatávolságra van.

eladó családi ház

Ez a két generáció együttélésére is alkalmas 5 szobás ház is nagyon jól mutat. A frissen esztétikailag és műszakilag is felújított ingatlan nagyon fiatalos. Ideális lehet olyan családoknak, akiknek nem okoz gondot az agglomerációból bejárni Budapestre és természetközelben szeretnének élni.

ingatlanok Budakalász

© 2021 (v150.202005)