Virágkarneválra várva

Rendszeresen foglalkozunk az ország második legnagyobb városával, Debrecennel. Most a közelgő virágkarnevál augusztusban ismét jó alkalmat ad arra, hogy körbenézzünk e színes város talán legalább ennyire színes ingatlanpiacán.

Nem mindenki tudja, hogy a Karnevál közel sem csak egy jelmezes felvonulás, hanem egyúttal gyermekfesztivál, koncert és színház helyszín, biciklis és veterán autós felvonulás, épületvetítés és tűzijáték is egyben. Összesen augusztus 12. és 23. között több, mint félszáz program várja az érdeklődőket.

A hatalmas Nagyerdei Stadion immár négy éve az augusztus 20-i karnevál helyszíne. Egy ilyen nyüzsgő nagyváros nyilván kiveszi a részét az évek óta tartó ingatlanár emelkedésből is. Az árak és a minőség, bár Kelet-Magyarországon vagyunk, mégis a fővárosira emlékeztet.

Egy négy szobás ház a Nagyerdő alján 64,5 millió forintba kerül. Az ingatlan 205 nm-es, újszerű állapotban van, az alagsora 50 nm-es és vállalkozásra is alkalmas. A telek ugyan nem túl nagy, de fúrt kúttal is rendelkezik.

Bár a debreceniek jól élnek, 64,5 millió forintja azért ott sem sokaknak van családi házra. Nézzük meg tehát az elérhetőbb kínálatot. Érdekes módon a belvároshoz közeli, új építésű lakások nem annyira elszállt árazásúak, mint például Budapesten vagy a Balaton környékén. Ez az új építésű, 55 nm-es lakás 27 millió forint és a látványfotókon kifejezetten ígéretesen mutat.

Hogy az átlag embereknek is mutassunk valamit, érdemes ezt a Pesti utcán található kis házat megnézni. A fürdőszoba szerencsére elfogadható állapotú, így egy nagyobb festés és laminált parkettázás után költözhető ez az 50 nm-es házrész. Méretéhez és állapotához képest az ára nem is vészes, 15,9 millió forintot kérnek érte.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

11 milliárd dollárra is értékelték Donald Trump közösségi médiacégét. Azóta az árfolyam megfeleződött, a befektetők kezdenek kiábrándulni

Mennyit ér a magyar pénz? Egyre kevesebbet

Mennyit ér a magyar pénz? Egyre kevesebbet

Az euró és a dollár is erősebb lett. 

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Sorozatunkban a június 9-i önkormányzati választások legérdekesebbnek ígérkező párharcait mutatjuk be. Miskolcnak új polgármestere lesz, az biztos.

Norvég F-16-osok érkeznek Ukrajnába

Norvég F-16-osok érkeznek Ukrajnába

Putyin külföldi zsoldosokat toboroz.

© 2024 (v2.202102)