Mini balatoni nyaralók 10 millió alatt

Borostyánnal befuttatott borospincét, fekete szederrel, gazdagon termő szőlővel és naspolyával beültetett kertet is kapni a 10 millió forint alatti nyaralók kategóriájában. Szétnéztünk a Balaton partján, és kiderült, hogy nem kell vagyonokat költeni, ha saját házra vágyunk tóközelben. 

A kánikulai napokban szinte mindenki elgondolkodik estefelé a munkából hazaérve, hogy milyen jó lenne, ha hétvégén szállásfoglalás és más különösebb bonyolítás, no meg kiadás nélkül leugorhatna valamelyik vízpartra. 

Nem lehetetlen megoldást találni és még csak vagyonokat sem kell költeni. Megnéztük a Balaton környékét, hogy akadnak-e valamirevaló eladó nyaralók 10 millió forint alatt. Nos, nagyon is! 

Íme néhány cuki házacska a vízparthoz közeli településeken. Aprók ugyan, ám a célnak tökéletesen megfelelnek.

Ez a bájos nyaraló 9,9 millióba kerül. Balatonfüred külterületén található, és egy több mint 1500 négyzetméteres telek, no meg borostyánnal befuttatott borospince is dukál mellé. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az enyhén lejtős telekről csodálatos panoráma nyílik a völgyre, a városközpont pedig 10 perc gyalogosan. A kert végébe a tulajdonosok egy 15 négyzetméteres kis faházat építettek, ahol 6 alvóhely és konyha is található.

A házikó körül kerti kiülő, hinta, tűzrakó hely, homokozó, kinti WC és zuhanyzó is van. A kert gondozott: gazdagon termő szőlők, alma, körte, szilva, cseresznye, fekete szeder, naspolya és számtalan zöldségféle is terem benne.

Kővágóörsön 8 millióért hirdetik ezt a 25 négyzetméter alapterületű, 776 négyzetméteres telken fekvő egyedi faházat.

Kattints a képre még több fotóért!

Csendes környezetben található, konyha, szoba, fürdőszoba, WC, nagy terasz és egy másik kis faház is tartozik hozzá. 

Balatonkenesén 8,5 millió forintért kínálják közel 1400 négyzetméteres telken ezt a felújítandó 37 négyzetméteres nyaralót 5 perc autóútra a magyar tengertől.

Kattints a képre még több fotóért!

Földszintjén egy tusoló, wc, kamra, egyterű nappali-konyha és egy fedett terasz, a tetőtérben további egy szoba található. Berendezéssel, felszereléssel együtt eladó. A telken számtalan termő gyümölcsfa van, a környék pedig csendes, nyugodt.

A Balaton déli partján is találtunk szemrevaló nyaralókat. Itt van ez a jó állapotú balatonszemesi ház, ami egy 1600 nm-es telken helyezkedik el. A kis teraszról szép kilátás nyílik a somogyi dombságra! A nyaraló 8,9 millió forintba kerül.

eladó nyaraló

Kattints további képekért a fotóra!

Balatonőszöd külterületén, kellemes környezetben is rábukkantunk egy eladó, szimpatikus kis nyaralóra, ami 6 millió forintba kerül. A két szobás ingatlan felső szintjéről kilátásunk van a méretes telekre is.

 

eladó nyaralók Balaton

Kattints a képre még több fotóért!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)