Amik nem lankadnak: menő lakások 30 millió alatt

Egy, a napokban megjelent cikk szerint Budapesten egyre nehezebb eladni a 30 millió feletti ingatlanokat. A cikk egyébként az új építésű piacot vizsgálja, azonban a használt piacon is jóval gyorsabban cserélnek gazdát az újszerű vagy felújított olcsóbb és kisebb ingatlanok. Így, aki ebben az árkategóriában akar vásárolni nem árt résen lennie, és lecsapni a legjobb ajánlatokra. Jövünk és segítünk: mutatunk néhány friss hirdetést ebből a kategóriából.

Csodásan felújított lakás Angyalföld kertvárosából

A XIII. kerület egyik legjobb részén, a kertváros peremén hirdetik ezt a 38 m2-es, 1,5 szobás lakást. Ebben az utcában ritkán van eladó lakás, hiszen mindössze néhány társasház épült fel itt, a lakásokkal szemben már csak családi házak találhatók. Garantált a csend és a nyugalom.  A lakást 2017-ben teljeskörűen felújították, és a képek alapján nagyszerű munkát végeztek. A leírás szerint az IKEA konyhabútor minden tartozékával (sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő), valamint az összes képen látható bútor a vételár részét képezi, így akár azonnal kiadható befektetés esetén. A 4. emeleti lakás egyetlen hátránya, hogy nincs lift, így elsősorban fiataloknak vagy sportosabbaknak ajánljuk. A 26 milliós vételár alkuképes.

VI. kerületi praktikus, galériás lakás

Terézvárosban, a Székely Bertalan utcában hirdetik ezt a frissen felújított egyszobás garzont. A 27 m2-es lakáshoz tartozik egy 10 m2-es galéria is, ami tovább növeli az életteret. Az ingatlan egy jól karbantartott liftes ház 2. emeletén található. Ablakai az udvarra néznek, ennek ellenére igen világos, hiszen a tágas udvar lehetővé teszi a fény bejutását. A lokációból és az ingatlan állapotából adódóan kiválóan alkalmas lehet befektetési szándékkal vásárlóknak. A lakást 24,9 millióért lehet megvásárolni. 

Luxus garzon a körútról

A XIII. kerületben, a Szent István körúton találjuk ezt a 28 m2-es, csodásan felújított egyszobás lakást. Az ingatlan a Vígszínház környékén található, ebből következik, hogy a tömegközlekedési feltételek kiválóak. A lakás udvari nézetű, így a környék zajától sem kell tartanunk. Nem olcsó, de még éppen belefér a 30 milliós határba, 29,89 millióért hirdetik jelenleg, ami 1,1 millió Ft/m2, igaz ez már tartalmazza az ízléses konyhabútort is.

Luxus garzon

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)