Kiadó ingatlanok a Balaton körül!

Képzeletben tegyünk egy kellemes Balatoni körutat és szálljunk meg ahol a kedvünk tartja! Tudom van már sok applikáció, ahol kedvünkre válogathatunk a kiadó ingatlanok között, de mi most összegyűjtöttünk néhányat az otthontérkép.hu oldalról.

Siófok központjában, a Fő utcán találtunk egy 2 szintes házat, ami 17 személy számára tud helyet biztosítani. Ingyen Wifi és az udvaron szabad parkolási lehetőség. A Balaton 200 méterre van és minden, ami szükséges az ott eltöltött időhöz, az a közelben megtalálható: látványosságok, vásárlási lehetőségek, szórakozóhelyek, állomások.

kiadó ház Siófokon

Balatonfüredi, felújított állapotban levő 4 szobás házra is rábukkantunk! Zárt udvar, kerti bútor és parkolási lehetőség is adott. A modern, teraszos ingatlantól a Balaton 900 m-re található, de egyéb szükséges helyek is megtalálhatóak gyalog távolságra!

kiadó ház Balatonfüred

Egy másik balatonfüredi otthont is mutatnánk, ami gyönyörű panorámás! A 2 szintes azért egy kicsit kisebb mind az előbbiek, de ha kisebb társasággal mennénk, akkor tökéletes lehet! A kikapcsolódás garantált! A nyugodt környezeti házhoz még tartozik egy grillező és egy gyerekmedence is!

kiadó házak Balatonfüred Balatonfenyvesi házban is megszállhatunk, a szabad strandtól 300 m-re fekszik. A központhoz közeli, fedett teraszos, 6 szobás összkomfortos ház nagyszerű választás lehet, akár 16 személy számára is. Ha a strandolás nem lenne elég, akkor vannak egyéb lehetőségek a közelben, vitorlázás és motorcsónakozás, Csiszta gyógyfürdő. A háznál pedig grillezésre és bográcsozásra alkalmas helyek is igénybe vehetők.

kiadó házak

A Balaton északi partján, Balatonrendes mellett, Pálkövén is megpihenhetünk! A nyaraló csendes környezetben van, de közel a strandhoz. Csónakkal horgászhelyek is könnyen megközelíthetők.

Balatonrendesi nyaraló

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

© 2024 (v2.202102)