Nagy kincs a panorámás telek, de szerencsére van választék

Szétnéztünk a népszerű, Budapesthez közeli településeken panorámás telkek után kutatva. Meghökkentő szépségű példányokat találtunk Budaörsön, Szentendrén, Vácott és Esztergomban is. Egy külterületiből belterületivé váló ingatlan a jelenlegi értékének akár többszörösére is ugorhat, ezért befektetői szemmel is érdemes vizsgálgatni a kínálatot. 

Nem csak azok számára fontos a tágas térérzet és a természet közelsége, akik gyermekkorukban kertes házban nőttek fel, hanem azoknak is, akik néhány évtizednyi pörgős nagyvárosi élet után immár békés, csendes környezetre vágynak. De fontos szempont lehet egy telek fekvése azok számára is, akik gyerekekkel költöznének vagy éppen imádnak háziállatokat tartani.

Szétnéztünk a népszerű, Budapesthez közeli településeken panorámás telkek után kutatva. Az eredmény: jó néhány páratlan elhelyezkedésű terület, jellemzően bőven 10 millió forint fölötti irányáron. Nagy a szórás méretben és nem is minden telek belterület, akadnak köztük üdülőövezetiek, átminősített zárt kertek is. 

Ezekkel is érdemes azonban számolnia például annak, aki befektetési céllal keresgél – főként ha az adott település fejlesztési tervei között szerepel egyes területek átminősítése. Egy külterületiből idővel belterületivé váló ingatlan a jelenlegi értékének akár többszörösére is ugorhat ugyanis. Érdemes megfontolni ez az aspektust is.

És akkor most jöjjön néhány meghökkentő szépségű telek!

Budaörsön 19,9 millió forint az irányára ennek az építési teleknek a Kő-hegyen. 

Kattints a képre még több fotóért!

A terület mérete 663 négyzetméter, található rajta egy 45 négyzetméteres téliesített faház is nyári konyhával.

Szentendrén, csendes mellékutcában 19,3 millió forintért árulják ezt a 993 négyzetméteres panorámás lakóövezeti telket a 11-es főúttól 500 méterre.

Kattints a képre még több fotóért!

Rajta egy szombathelyi típusú faház és egy földbe vájt pince található. A tulajdoni lap szerint hétvégi ház és udvar megnevezésű.

Vácott 17,9 millió forint az irányára ennek a szintén örökpanorámás, 2403 négyzetméteres bekerített építési teleknek.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlanon vezetékes víz és ipari áram is van, 15%-a beépíthető.

Esztergomban csendes környéken, 5 percre a várostól 1250 négyzetméteres telek eladó a Bánomi úton 10,3 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

Villany van és a vezetékes víz az utcáról bevezethető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)