Legyen az otthonod a II, V. vagy a VIII. kerületben!

Kiadó lakások érdekelnek? Még nem kaptad meg a megfelelőt? Most körülnézhetsz a gyűjteményünkben! A bejegyzésben a pázmányosokat szólítottuk meg, de persze az V., a VIII. és a II. kerületben más egyetemek is vannak, szóval így nézve másokat is érdekelhetnek ezek a helyek. Kalandozz velünk a budapesti albérletek között!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületei is szerteszét vannak Budapesten, sőt néha órák és vizsgák is vannak Piliscsabán. Körülnéztünk a különböző karok épületei közelében, hogy milyen a kiadó lakások választéka és segítségül hoztunk néhányat.

A VIII. kerületi lakások elég keresettek, főleg ha a Kálvin térhez vannak közel. A PPKE több kara is megtalálható ebben a kerületben, megemlíthető az Információs Technológia Kar, a Jog- és Államtudományi Kar, de itt található a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar egy része is.

Hoztunk is egy hangulatos 2 szobást! Ha minimálisan ketten akartok élni, akkor ez egy jó választás lehet. A Palotanegyedben található egyetem közeli lakás felújított és bútorozott állapotban eladó. Mondanom sem kell, hogy azért innen a város különböző pontja és a közeli egyetemek könnyen megközelíthetők.

eladó lakások

Nézzük a II. kerületi albérleteket! Ha közel szeretnél lakni a Tárogató úti Pázmány épületéhez, akkor ez egy tökéletes választás lehet! Pasaréten találtunk egy szép, 2 és fél szobás albérletet. A napos, tágas terekkel rendelkező lakás kiadó bútorozott, gépesített állapotban. A lakáshoz tartozik egy 20 nm-es fedett terasz, ahol meghitt perceket tölthetünk. A közlekedés is jó, hiszen villamosok és buszok is mind elérhetőek.

II. kerületi lakások

Az V. kerületi lakások között nézelődve erre a 2 szobás gyönyörűen felújított lakásra is rátaláltunk. A berendezett, gépesített ingatlan az első emeleten található, egy nagy nappaliból, étkezőből, egy hálószobából, konyhából és fürdőszobából áll. Nagy előnye a lakásnak, hogy a PPKE Hittudományi Kar innen könnyen megközelíthető.

felújított albérletek

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)