Legyen az otthonod a II, V. vagy a VIII. kerületben!

Kiadó lakások érdekelnek? Még nem kaptad meg a megfelelőt? Most körülnézhetsz a gyűjteményünkben! A bejegyzésben a pázmányosokat szólítottuk meg, de persze az V., a VIII. és a II. kerületben más egyetemek is vannak, szóval így nézve másokat is érdekelhetnek ezek a helyek. Kalandozz velünk a budapesti albérletek között!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületei is szerteszét vannak Budapesten, sőt néha órák és vizsgák is vannak Piliscsabán. Körülnéztünk a különböző karok épületei közelében, hogy milyen a kiadó lakások választéka és segítségül hoztunk néhányat.

A VIII. kerületi lakások elég keresettek, főleg ha a Kálvin térhez vannak közel. A PPKE több kara is megtalálható ebben a kerületben, megemlíthető az Információs Technológia Kar, a Jog- és Államtudományi Kar, de itt található a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar egy része is.

Hoztunk is egy hangulatos 2 szobást! Ha minimálisan ketten akartok élni, akkor ez egy jó választás lehet. A Palotanegyedben található egyetem közeli lakás felújított és bútorozott állapotban eladó. Mondanom sem kell, hogy azért innen a város különböző pontja és a közeli egyetemek könnyen megközelíthetők.

eladó lakások

Nézzük a II. kerületi albérleteket! Ha közel szeretnél lakni a Tárogató úti Pázmány épületéhez, akkor ez egy tökéletes választás lehet! Pasaréten találtunk egy szép, 2 és fél szobás albérletet. A napos, tágas terekkel rendelkező lakás kiadó bútorozott, gépesített állapotban. A lakáshoz tartozik egy 20 nm-es fedett terasz, ahol meghitt perceket tölthetünk. A közlekedés is jó, hiszen villamosok és buszok is mind elérhetőek.

II. kerületi lakások

Az V. kerületi lakások között nézelődve erre a 2 szobás gyönyörűen felújított lakásra is rátaláltunk. A berendezett, gépesített ingatlan az első emeleten található, egy nagy nappaliból, étkezőből, egy hálószobából, konyhából és fürdőszobából áll. Nagy előnye a lakásnak, hogy a PPKE Hittudományi Kar innen könnyen megközelíthető.

felújított albérletek

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)