Varázslatos pihenőhelyek a budapesti lakásokban!

Legyen szó erkélyről, balkonról vagy akár teraszról, mindig jól jön egy olyan hely, ahol nyugodt és kellemes perceket tölthetünk. A hangulathoz a kilátáson kívül azért más is szükséges, mint például néhány lakberendezési ötlet, esetleg dísz. Olyan lakásokat gyűjtöttem össze, amelyekben nem a káprázatos ötletek vannak fókuszban, hanem egyszerűbb megoldások, de mégis valahogy kiváló atmoszférát láthatunk.

A hangulatos pihenőhelyek sokszor természetes tényezők miatt mutatnak jól, ilyen lehet egy kúszó növény is, de valamikor egy kis segítség kell és ilyenkor még akár a műfüves megoldásokig is elmegyünk. Mutatunk néhány darabot a kínálatból. Érdemes még több képért a fotókra kattintani!

Itt egy mesés hangulatú ősfás parkkal körülvett lakás, ami 4 és fél szobából áll. Nyáron ezek árnyékában meghúzódhatunk a teraszon, télen pedig csodás kilátás van a Gellért-helyre és a Budai várra. A kertkapcsolatos terasz mellett az emeleten található szobából is ebben a kilátásban lehet részünk.

hangulatos terasz

A Rózsadombi villában is találtunk egy színes, kellemes balkonos teret! A zöldövezetben található lakást teljes körűen felújították, minden részében a minőségi és igényes lakberendezési ötletekkel találkozhatunk. Nagyon kellemes a színekkel, a fából készült bútordarabokkal és a díszítőelemekkel. A méretes balkonról kilátásunk van a János-hegyre, a Budai várra és a Szabadság-hegyre. Mindezt tetőzi a hatalmas, bokrokkal, virágokkal teli kert!

kellemes balkon

Kelenvölgy csendes zöldövezeti részében is találtunk egy szép, fedett teraszt, amit fák vesznek körül. Kivételesen örülök, hogy nem vágták ki a fát és úgy építették meg ezt a teraszt, hogy az ne sérüljön. A 3 lakásos társasház II emeletén levő 1+2 szobás otthonhoz tartozik ez a fedett terasz is, ami a saját kertrészben található.

felújított lakások Budapest

Nem hegyekre néző, hanem egy egyszerűbb, városi kilátás sem rossz! A belvárosban is kedves pihenőhely alakítható ki, jó példa erre a 3 és fél szobás modern lakás erkélye is, ahova a nappaliból jutunk ki. Bár nem ugyanaz, de a műfüves megoldással imitálhatjuk az érzést, hogy a zöldben vagyunk!

erkélyes lakások

 

 

 


© 2021 (v2.202102)