A hely, ahol úgy érzed egész évben nyaralsz

Az emberek – érthető módon – imádnak nyaralni járni. Igen, ilyenkor kiszakadunk a napi mókuskerékből, taposómalomból.

Persze, nem is szeretünk túlzottan távol kerülni a fővárostól. Milliószor álmodoztam arról, hogy egyszer lesz egy olyan házam, ami öt percre van a város központjától, madárcsicsergős, csodás zöld környezetben van és a szomszédok sincsenek túl közel. A fenti három dologból az első kettő még összejöhet, például Buda zöldövezetében. Itt azonban 100 millió alatt még vityillókat sem találunk, ha önálló családi házat keresünk.

Ha igényes környezetben, de mégis a várostól távolabb keresünk otthont magunknak, akkor érdemes lehet Szentendrén körülnéznünk. Íme először egy luxus gyöngyszem, Szentendre belvárostól egy kőhajításnyira. A 340 nm-es, 2011-ben épült, az óváros Főterétől alig pár száz méterre felhúzott ingatlan egy csendes, turisták által elkerült részen van, minden a közelben található. No persze a 199 milliós irányárért már lehetnek elvárásaink. Ha hibákat keresünk az amúgy gyönyörű családi házban, akkor elmondható, hogy a csodás díszkert apró és a szomszédok is elég közel vannak.

Ha leszállunk a földre, akkor emberi árfekvésben is találunk elfogadható házat. Ez a 149 nm-es, panorámás családi ház egy 697 nm-es telekkel várja új lakóit. A 68,9 milliós árért 6 szobát, komfortot és minőségi kialakítást kapunk.

szentendrei házak

Aki a panelból szakadna ki és nem is nagyon tud saját erőt hozzátenni, annak érdemes lehet a régebbi, felújításra szoruló családi házként is használható nyaralók közt szétnéznie. Egy kis családnak tökéletes a 71 nm-es, a várostól kijjebb található, 80-as évek táján épült masszív tégla nyaraló. Erre még nyilvánvalóan 6-8 millió forint is rámehet, mire modern otthon válik belőle.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)