Befektetésnek is jó ez a felújítandó lakás a Vizafogónál

A XIII. kerület elég trendi és sokan szeretnének itt lakáshoz jutni, hiszen nem a belváros, de mégis könnyen megközelíthetőek a központi részek. Sokszor rábukkanunk tökéletes lakásokra, ám az áruk nem mindig megfizethető. Ugyanakkor találkozhatunk olyan darabokkal is, amelyek nincsenek túlárazva, igaz, felújítandók, de csak néhány apró dologba szükséges befektetni és mindez jobban megéri! Egy felújítandó lakás vár új tulajdonosára a közkedvelt kerületben, rögtön meg is mutatjuk.

Ilyen ez a Vizafogó szomszédságában levő 1+2 szobás panel, amiben étkező, konyha, fürdőszoba és egy gardrób is van. A lakásban levő bútordarabok is eladók, megegyezés alapján. A bútor is jól jöhet, nagyon jól néz ki, és még helytakarékos is a faltól-falig megoldással.

felújítandó lakás

A IX. emeleti lakáshoz tartozik egy erkély is, ahonnan szép kilátásunk van a városra, sőt a szürke épületek között láthatunk egy kis zöldet is. Jó hír, hogy az erkély is berendezhető, egy asztal, két szék és esetleg néhány virág… máris jobban mutat, pihentető perceket tölthetünk ott.

eladó lakások Budapest

A kilátás ha jobbra nézünk!

eladó panel

A környék kiváló lehetőségekkel ajándékozza meg az ott lakókat, könnyen megközelíthető a metró, villamos, buszok, de lehetőség van a mindennapi igényeket is kielégíteni. Még óvoda és iskola is van a közelben! Mivel jó infrastruktúrával rendelkezik, talán még az is megfontolandó, hogy befektetési célból vásároljuk meg, hiszen egy kis “kipofozás” után bérbe adható. A lakás tulajdonosa akarsz lenni? Könnyen megoldható, pár nap leforgása alatt.

 

 

 

 

 


© 2021 (v150.202005)