Mediterrán stílus extrákkal!

Miért is szeretjük a mediterrán stílust? Azért mert egyedibb hangulatot áraszt, sőt abba az álomba eshetünk, hogy épp a tengerparton képzeljük magunkat. Na, de lássuk miből is áll ez a stílus, hiszen az itthoni mediterrán házak stílusa azért eltér az eredetitől. Látható, hogy az alapvető stílusjegyeket megtartották, de azért a környezet és a trend faragott rajtuk, például itthon a kis ablakok helyett nagyobbakat észlelhetünk. Körülnéztünk az ingatlankínálatban és mediterrán stílusú házak sokaságára bukkantunk, nehéz volt kiválasztani csak néhányat.

Nézd csak a gyűjteményünket! Érdemes még több képért a fotókra kattintani! Megéri!

Szigethalmon egy 5 szobás mediterrán házat találtunk! A luxus otthon nagy telekkel rendelkezik, ahol terasz, füvesített rész, tó és medence is megtalálható. A külső terekhez illően a belső is csodásan mutat. Szívesen eléldegélnék itt!

családi ház

Pécsi különlegességen is megakadt a szemünk! Az 5 és fél szobás ingatlan egy szép, gyümölcsfás telken helyezkedik el, de sütögetésre alkalmas hely, terasz is rendelkezésre áll. Kellemes percekkel ajándékozhat meg. Központi elhelyezkedése miatt lakhatásra, de befektetésnek is ajánlják ezt a különleges stílusú épületet.

eladó családi házak

Egy agglomerációs, szentendrei 8 szobást is hoztunk! A kiváló minőségű anyagokból épült házat mediterrán és minimál stílusban álmodták meg. Méretes telkén tó, ősfák, virágok is mind megtalálhatók. Ezen kívül fitness, wellness és borospince is igénybe vehető. A hangulat fokozása érdekében még csodás panorámával is büszkélkedhet, hiszen a Dunára van kilátás.

Szentendrei házak

Egerben, a Rózsás tetőn egy körpanorámás családi házra bukkantunk! A 4 és fél szobás otthon egy 11833 nm-es telek központi részén található, itt borgazdasággal is foglalkozhatunk! Belső terei ugyanolyan csodásak mint külseje, a nagy méretű kandalló kiválóan illik a nappaliba. A házra a tégla és a fa díszítő-és bútordarabok a jellemzőek.

mediterrán stílus

 


© 2021 (v2.202102)