Kövesd a színtrendet kanapé választáskor!

A lakberendezés sok nyűggel járhat, például sokszor nehéz eldönteni, hogy milyen anyagú, színű és formájú kanapé kerüljön a nappaliba, ami azért a lakás egyik fontos tere, hiszen itt foglalhatnak helyet a látogatók. Valaki egyszerűbb kinézetet szeret, de van aki extrémebb elképzeléseket valósít meg. Az otthontérkép.hu oldalon az eladó lakások között keresgéltünk, amikor néhány bőr vagy műbőr kanapéba belefutottunk, és hirtelen csak kapkodtuk a fejünket, hogy hány színűt is találtunk.

Kezdjük először is a klasszikus színekkel. Itt ez az I. kerületi, 1+2 szobás lakás, amiben igazán illik ez a sötétbarna ülőhely, amihez találtak is egy hasonló árnyalatú asztalkát is. Ha már a szoba tele van sötét bútordarabokkal, akkor ezt fel lehet dobni néhány élénkebb színű párnával, esetleg szőnyeggel. Nagyon harmonikus lenne! A hangulatért még az erkély is felel, ahonnan csendes, zöld udvarra tekinthetünk.

lakberendezés

Itt egy másik visszafogottabb szín, a fehér. A városliget közelében levő, felújított lakásban is szépen mutat a kanapé. A szobában 4 szín dominál, a fehér, fekete, barna és piros, amiket nagyon ízlésesen összehangoltak.

lakberendezési ötletek

A barna minden árnyalata jól mutathat! Itt egy világosabb barna sarokkanapé, ami jól passzol a zöld falakhoz és a fehér bútordarabokhoz. A XIII. kerületi 2 szobás lakás zöldben “úszik”, de a másik szobában levő kanapé annyira nem tűnik ki, mint ez. Nagyon jó választás!

színtrend

Lila ülőhely? Igen lehet és jól is mutat! A Táborhegyen levő 88 nm-es otthonban nagyon feldobja az hangulatot! Egy kissé szkeptikusan álltunk előtte, de minél többet néztük, annál jobban megkedveltük.

eladó lakások Budapest

Minden üzletben találunk mostanában mustárszínű darabot! Ez a menő mostanában és sokan alkalmazzák is a terek berendezésekor. A trendi színű ülőgarnitúra kellemesen mutat ebben az 52 nm-es, panorámás lakásban!

lakberendezési ötlet

Még élénkebb színek felé haladva, ebben az 1+fél szobás szegedi lakásba megpillantottuk ezt a piros sarokkanapét. A fehér, szürke elemeket jól kiemeli és nem is zavaró! Merész elgondolás!

Szegedi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)