Igazán mutatós házakra bukkantunk egy külső kerületben

Budapest XVIII. kerületének családi házait térképeztük fel, pontosabban a Lónyaytelepen levőket! A terület neve a Lónyay Menyhért gróf nevéhez köthető. Az eladó házak között a legdrágább közel 120 millió, a legolcsóbb pedig 24,5 millió forint. Következzen a Lónyaytelepi házak válogatása!

Kezdjük is a legdrágább darabunkkal, ami Pestszentlőrinc egyik legszebb kertvárosi környezetében van és 7 szobás. Sőt, több fürdőszoba, 3 állásos fűtött garázs, teraszok és egy parkosított telket is magáénak mondhat az új tulajdonos. Ha még ez sem elég, egy konditerem is a rendelkezésre áll.

Lónyaytelepi ház

34,9 millió forintért egy ikerházfél is eladó egy kitűnő környéken. A 2+fél szobás otthon nagyon hangulatos, többnyire a falaknak és a színeknek köszönhetően. Az infrastruktúrája is kiváló, közelben intézmények, óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség.

eladó családi házak Budapest

Itt van aztán egy felújított 2 szobás + önálló lakrésszel rendelkező családi ház, amelyhez egy 375 nm-es telek is tartozik. A szobák tágasak és garantálják a kényelmet. A kertben egy 16 nm-es lakhely is található, egy szobával, főző fülkével és fürdővel. Vállalkozásnak is kiváló lehet!

eladó házak

De 28,9 millió forintért is eladó egy 2 szobás ingatlan, ami Lónyaytelep nívós környékén található. A családi ház jelenleg nincs berendezve, de külső vakolása, festése, mázolása még friss. Kőbánya-Kispest a közelben, és a buszmegálló is. A mindennapokhoz minden megtalálható a környéken! Akár azonnal költözhető!

2 szobás ház

 

 


© 2021 (v150.202005)