Használt vagy új építésű lakásba költözzön a gyerek? Találtunk az egyetemek közelében is!

Bérlakásba vagy saját lakásba költözzön az egyetemre felvett gyerek? Ha sajátba akkor újba vagy használtba? Körülnéztünk a VIII. kerületben, az egyetem közeli lakások között és kitűnő lehetőségekbe botlottunk. 

Egyetem közeli lakások után keresgéltünk az otthontérkép.hu oldalon. Válogatásunkhoz meghatároztunk bizonyos szempontokat, amik fontosak lehetnek az egyetemistáknak: fiatalos, jó infrastruktúrájú, bútorozott, gépesített és 20-25 millió forint alatti. Találtunk néhány használt lakást, amik ha árban közel is voltak az új építésűekhez, mégis kellett volna pofozgatni őket. Ha pedig minőségi lakást találtunk, az már magasabb árban volt.

Nem mindegy, hogy egy régi épületben levő lakást újítanak fel vagy egy tiszta újba költözünk. Mindkettőnek van előnye és hátránya is, de ezt most nem mi döntsük el, minden igény és ízlés függő! Lássuk milyen ingatlanokra is találtunk a fent említett elvárásoknak megfelelően!

Itt van egy felújított lakás, ami 21,9 millió forintba kerül. Az 1 szobás otthon a II. János Pál pápa téren található, és ebből adódóan kiváló infrastruktúrával is rendelkezik. Csendes, világos lakás, ami modern berendezési elemekkel van ellátva.

budapesti lakások

Az alábbi ingatlan egy jó lakóközösségű társasház első emeletén található. A 2 szobás otthon jó állapotban van, könnyen igénybe vehető a tömegközlekedés és bevásárlási lehetőségek is adottak.

egyetem közeli lakások

Azért megemlítenénk, hogy ilyen árakban találtunk már bútorozatlan, rosszabb állapotban levő lakásokat is!

De lássunk egy új építésű lakást is, aminek az ára közel 23 millió forint, vagyis az előbbi két ingatlan között helyezkedik az összeg alapján. Modern berendezéssel, bútordarabokkal ellátott, hangulatos lakásról van szó. A Simona Ház 2. ütemének egyik 1 szobás lakásáról van szó, amitől gyalogtávolságra található a Semmelweis Egyetem és a Közszolgálati is, de más oktatási intézmény is csak néhány megállóra van! Elég menő a belseje és szerintünk nem szállt el az ára. Érdemes utána járni a részleteknek.

új építésű lakások

 


© 2021 (v2.202102)