BGE hallgatók, itt vannak az egyetem közeli albérletek!

A Budapesti Gazdasági Egyetem több kara is külön kerületekben található. Az ingatlankínálatból nekik is úgy próbáltunk kiadó lakásokat találni, hogy közel legyen az egyetem épületeihez. A budapesti albérletek sokasága között néha nehéz megtalálni azt az egyet ami az igényeknek is megfelelne, ha pedig megkaptuk, akkor legtöbbször harc folyik érte. A válogatásunkban ebben akartunk segíteni! Nézd csak!

Kezdjük is az V. kerülettel, ahova az egyik legkönnyebb eljutni, hiszen a belvárosról van szó, ahol jó az infrastruktúra és a tömegközlekedéssel a város bármely pontjára könnyen elérhetünk. Első számú kis lakásunk a Szemere utcában található, gépesített, bútorozott. A felújított ingatlan kiváló közlekedéssel rendelkezik, hiszen a villamos néhány percre van, a Nyugati téri megálló is, de a Kossuth Lajos tér megállója is gyalogtávolságra van. Az 54 nm-es otthon azonnal költözhető!

budapesti albérletek

A XIV. kerületben találtunk egy olyan kiadó lakást is, ami 2-3 percre található a BGE Pénzügyi és Számviteli Karától, de azért megemlítjük, hogy a METU-tól sincs messze. A lakás Zugló kertvárosias részében, egy három emeletes társasház legfelső emeletén helyezkedik el. Fiatalos, hangulatosan berendezett lakásról beszélünk!

BGE közeli lakások

A VIII. kerület választékából egy nagyobb méretű lakást is hoztunk, ahol újszerű bútordarabokat és gépesített konyhát vehetünk igénybe. Összkomfortos, belső kétszintes otthon, aminek két erkélye is van, sőt belső kertre néz.

budapesti albérletek

A XVI. kerületben, a BGE Külkereskedelmi Karához közel találtunk egy bútorozatlan, 1+2 szobás ingatlant a Jókai lakótelepen. A közelben bevásárlási lehetőség, de tömegközlekedéssel az Örs Vezér tere is 10 perc alatt elérhető.

Kiadó lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

© 2024 (v2.202102)