Földig érő tetők! A nyaralók között is különlegesek!

Nyaralók után nézegettem és elképesztő darabokra találtam. Kicsik és egyediek a piacon, hiszen a tetőszerkezet szinte a földig ér. A lényeg, hogy olyan háromszögű nyaralókra bukkantunk, amelyek között néhányra azért ráférne egy kis felújítás, de a környezete és hangulata pozitívan hat. Jöjjenek tehát a kiszemelt eladó nyaralók!

Nézzük gyűjteményünk első háromszögű eladó nyaralóját, ami Esztergomban, a Szamárhegyen található. A 2 szobás faházikóhoz egy 638 nm-es kert tartozik, ami nagyon jól mutat. A teraszon, az árnyékban meghúzódva is kellemesen elüthetjük az időt!

eladó ház

Esztergomban természetközeli környezetben eladó egy már szinte földig érő tetős hétvégi faház, ami vezetékes vízzel és villannyal is ellátott. Az ingatlan egy bekerített 1541 nm-es telken fekszik, amire könnyen egyéb, esetleg nagyobb épületek húzhatók fel.

1 szobás üdülőház

Fehérvárcsurgó üdülőövezetében is rátaláltunk egy formás 1+2 szobás nyaralóra. Néhány pluszt is felsorolnék, ami az ingatlannal jár, ilyen például a a 800 nm-es telek, klíma, riasztó, borospince, és terasz. A központ 1,5 km-re van, ahol minden fontosabb intézmény elérhető, sőt Székesfehérvárra autóval 20 perc alatt eljuthatunk.

eladó kis ház

Délegyházán egy 10 faházas üdülőház kínálja magát. Nagyszerű tóparti környezetben van, ahol a kikapcsolódás garantált! Befektetési lehetőségként tökéletes, hiszen eddig is táborozási, céges rendezvényes helyeként is működött már, így a vendégek köre állandó.eladó üdülőházak

Városerdőn is eladó egy 1+2 szobás háromszögű nyaraló, aminek kertjében nyugodt perceket tölthetünk. Itt szerszámos ház, grillező és egy nagy terasz is található.

eladó nyaraló

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)