Jókora és jó állapotú kertes házak az agglomeráció felkapott részein

Csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt azoknak, akik a Pest megyei agglomerációban keresgélnek kertes házat. Elképesztően széles a kínálat és már a 15-35 millió közötti árkategóriában is rengeteg a szépen felújított, akár több generáció kényelmes együttélését is lehetővé tevő építmény. 

Az őszi ingatlanpiaci pörgés-forgás előtt áttekintettük a Pest megyei agglomeráció házkínálatát a 100 és 200 négyzetméter közötti alapterületű újszerű, felújított és jó állapotú ingatlanokra koncentrálva. A 15 és 35 millió forint közötti irányáron meghirdetett kéglik között böngésztünk. 

Megállapíthatjuk: 

  1. rengeteg kertes ház került eladósorba,
  2. sok közülük az elmúlt években rendbe tett, ám a hagyományos Kádár-kocka jellegű építmény,
  3. bőven lehet válogatni a több generáció együttélésére is alkalmas ingatlanok közül,
  4. kevés olyan ház akad ebben a kategóriában, amelyre ne kellene még költeni a szigetelés, a fürdőszoba vagy a kert környékén,
  5. pár millió forint befektetésével igazi álomotthonok születhetnek ezekből az eladó ingatlanokból.

Nézzünk pár példát!

Ez a kétszintes ház Aszódon 21,5 millióba kerül. 

Kattints a képre még több fotóért!

1971-ben épült, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában található, mégis a központhoz nagyon közel. Beépített veranda, frissen felújított fürdőszoba, kazánház, gardrób, 1064 négyzetméteres telek. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerüzlet, buszmegálló, vasútállomás és bank is van.

Ócsa egyik legszebb utcájában hirdetik 26,5 millió forintért ezt a 720 négyzetméteres telken lévő 2 szintes 4 szobás családi házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

1996-ban épült, kívülről dryvit szigeteléssel látták el, kertje szép és gondozott. Van itt szaletli, hangulatos dísztó, sütögetésre alkalmas hely, az emeleten pedig 2 gardrób is. 

Albertirsán, a termál strand közelében 29,8 millióra tartják ezt a 124 négyzetméteres, igényesen felújított családi házat.

Kattints a képre még több fotóért!

Egy gyönyörű, virágos, parkos kert közepén fekszik és a többi között tartozik hozzá egy 15 négyzetméteres beépített terasz, ami télikertként is használható, egy közel 40 négyzetméteres nappali, jókora pince és egy tágas étkező is, körpanorámával a kertre.


© 2021 (v2.202102)