Jókora és jó állapotú kertes házak az agglomeráció felkapott részein

Csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt azoknak, akik a Pest megyei agglomerációban keresgélnek kertes házat. Elképesztően széles a kínálat és már a 15-35 millió közötti árkategóriában is rengeteg a szépen felújított, akár több generáció kényelmes együttélését is lehetővé tevő építmény. 

Az őszi ingatlanpiaci pörgés-forgás előtt áttekintettük a Pest megyei agglomeráció házkínálatát a 100 és 200 négyzetméter közötti alapterületű újszerű, felújított és jó állapotú ingatlanokra koncentrálva. A 15 és 35 millió forint közötti irányáron meghirdetett kéglik között böngésztünk. 

Megállapíthatjuk: 

  1. rengeteg kertes ház került eladósorba,
  2. sok közülük az elmúlt években rendbe tett, ám a hagyományos Kádár-kocka jellegű építmény,
  3. bőven lehet válogatni a több generáció együttélésére is alkalmas ingatlanok közül,
  4. kevés olyan ház akad ebben a kategóriában, amelyre ne kellene még költeni a szigetelés, a fürdőszoba vagy a kert környékén,
  5. pár millió forint befektetésével igazi álomotthonok születhetnek ezekből az eladó ingatlanokból.

Nézzünk pár példát!

Ez a kétszintes ház Aszódon 21,5 millióba kerül. 

Kattints a képre még több fotóért!

1971-ben épült, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában található, mégis a központhoz nagyon közel. Beépített veranda, frissen felújított fürdőszoba, kazánház, gardrób, 1064 négyzetméteres telek. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerüzlet, buszmegálló, vasútállomás és bank is van.

Ócsa egyik legszebb utcájában hirdetik 26,5 millió forintért ezt a 720 négyzetméteres telken lévő 2 szintes 4 szobás családi házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

1996-ban épült, kívülről dryvit szigeteléssel látták el, kertje szép és gondozott. Van itt szaletli, hangulatos dísztó, sütögetésre alkalmas hely, az emeleten pedig 2 gardrób is. 

Albertirsán, a termál strand közelében 29,8 millióra tartják ezt a 124 négyzetméteres, igényesen felújított családi házat.

Kattints a képre még több fotóért!

Egy gyönyörű, virágos, parkos kert közepén fekszik és a többi között tartozik hozzá egy 15 négyzetméteres beépített terasz, ami télikertként is használható, egy közel 40 négyzetméteres nappali, jókora pince és egy tágas étkező is, körpanorámával a kertre.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)