Tök jó állapotú vízparti nyaralók 10 millió környékén

Klimatizált, néhány éves rönkház a Cserhátban, de horgásztóra panorámás 3 szintes Pest megyei nyaraló is kapható 13 millió forintnál olcsóbban. Jó állapotú – akár állandó lakhatásra is alkalmas –  hétvégi házakat kerestünk szigorúan vízközelben.

Bár minden kategóriában bőséges a kínálat a luxustól a medencésen át a felújítandó horgásztanyákig, kevés olyan nyaraló eladó, ami egyszerre megfizethető, vízhez közel eső és gyakorlatilag azonnal birtokba vehető. Nem teljesen lehetetlen küldetés ugyanakkor ilyen ingatlant találni. Szétnéztünk az Otthontérképen, és a csaknem 2400 eladó nyaraló közül válogattunk néhány szép állapotú, közvetlen vízparti vagy vízre panorámás, lényegében felújítás nélkül költözhetőt. Ja, és mindezt maximum 13 milliós irányárig. 

8,7 millióért hirdetik például Gombán a horgásztónál ezt a lakhatásra is alkalmas 50 négyzetméteres házat egy 118 négyzetméteres telken. A település Gyömrő, Monor, Mende szomszédságában, Pest megyében található.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 3 szintes, a szuterénben 10 négyzetméteres pince, tároló és a fúrt kút gépháza található, a magas földszinten konyha, nappali, fürdő, a tetőtérben pedig szoba van kialakítva.

A tetőtéri szobából és a teraszról is gyönyörű kilátás nyílik a horgásztóra.

Alsópetényben 12,9 millióért kínálják ezt az újszerű, 1 + 2 félszobás, 800 négyzetméteres telken fekvő 2012-ben épült klimatizált rönkházat csodálatos panorámával. 

Kattints a képre még több fotóért!

A kis falu a Cserhát dombjai között rejtőzik, a téliesített – így akár állandó lakhatásra is alkalmas – ingatlanból pedig csodálatos látvány nyílik a horgásztóra és a hegyekre.

Nagymaroson 11,2 millió forint az irányára ennek a 3 szintes, 88 négyzetméteres dunai panorámás hétvégi háznak. A Kapu-hegyi üdülőterületen egy 939 négyzetméteres teraszos kialakítású hegyoldali telken található.

Kattints a képre még több fotóért!

A település központjától 25-30 percre található.


© 2021 (v2.202102)