Igényesen kialakított, vonzó házakat találtunk Tihanyban

Csodás panoráma, tavak, mosolygó fejek, és ide-oda fotózásra beállt turistákkal találkozhatunk Tihanyban..persze a sok nevezetesség, látnivaló és a levendula mező mellett. A Tihany ingatlankínálatában talált házak zöme szép kilátással boldogíthatja az ott lakókat. Hoztunk azért olcsóbb darabokat is, és megmutatunk néhány egyedi otthont is.

Cserhegyen, a Ferenc Pince közelében eladó egy gyönyörű panorámás ingatlan. A méretes telken levő kúria felújításon esett át, páratlan stílusban van berendezve. Egy borospincét, és egy kerti sütögető helyet is találni, ahol kellemesen tölthetjük időnket. Minőség, kényelem és hangulat jellemzi a 8 szobás házat!

Tihanyi ház

Exkluzív, 10 szobás ingatlan is eladó, amely jelenleg családi panzióként működik, amit akár tovább vihetünk és befektetési céllal vásárolhatunk meg. A panorámában gyönyörködhetünk, sőt a parkosított terasszal ellátott kertben még a fűthető medencében is csobbanhatunk. Ha ez nem elég, a gyerekeknek játszótér és grillezésre alkalmas hely is rendelkezésre áll!

Tihanyi családi ház

Körülnéztünk és 100 millió alatt is hoztunk egy igényes, örök panorámás családi házat. Minőségi otthon, ami 2012-ben felújításon esett át. A 3 szobás ingatlan telkén még egy 20 nm-es melléképület is található, amiben kellemes időt tölthetünk barátokkal, rokonokkal egy-egy esemény alkalmával.

Tihanyi nyaralók

A következő ikerház is új tulajdonosaira vár! Három különálló apartmanból áll, amelyek egy közös lépcsőházból érhetők el. Mindegyik saját fürdővel, konyhával, terasszal rendelkezik. A ház 50 millió forintba kerül teljes berendezésével! Érdemes elgondolkodni, hiszen nem csak lakóhelynek felel meg, hanem üzleti céllal is befektethetünk.

eladó ikerház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)