Igényesen kialakított, vonzó házakat találtunk Tihanyban

Csodás panoráma, tavak, mosolygó fejek, és ide-oda fotózásra beállt turistákkal találkozhatunk Tihanyban..persze a sok nevezetesség, látnivaló és a levendula mező mellett. A Tihany ingatlankínálatában talált házak zöme szép kilátással boldogíthatja az ott lakókat. Hoztunk azért olcsóbb darabokat is, és megmutatunk néhány egyedi otthont is.

Cserhegyen, a Ferenc Pince közelében eladó egy gyönyörű panorámás ingatlan. A méretes telken levő kúria felújításon esett át, páratlan stílusban van berendezve. Egy borospincét, és egy kerti sütögető helyet is találni, ahol kellemesen tölthetjük időnket. Minőség, kényelem és hangulat jellemzi a 8 szobás házat!

Tihanyi ház

Exkluzív, 10 szobás ingatlan is eladó, amely jelenleg családi panzióként működik, amit akár tovább vihetünk és befektetési céllal vásárolhatunk meg. A panorámában gyönyörködhetünk, sőt a parkosított terasszal ellátott kertben még a fűthető medencében is csobbanhatunk. Ha ez nem elég, a gyerekeknek játszótér és grillezésre alkalmas hely is rendelkezésre áll!

Tihanyi családi ház

Körülnéztünk és 100 millió alatt is hoztunk egy igényes, örök panorámás családi házat. Minőségi otthon, ami 2012-ben felújításon esett át. A 3 szobás ingatlan telkén még egy 20 nm-es melléképület is található, amiben kellemes időt tölthetünk barátokkal, rokonokkal egy-egy esemény alkalmával.

Tihanyi nyaralók

A következő ikerház is új tulajdonosaira vár! Három különálló apartmanból áll, amelyek egy közös lépcsőházból érhetők el. Mindegyik saját fürdővel, konyhával, terasszal rendelkezik. A ház 50 millió forintba kerül teljes berendezésével! Érdemes elgondolkodni, hiszen nem csak lakóhelynek felel meg, hanem üzleti céllal is befektethetünk.

eladó ikerház

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)