Szuper extrák nem csak villákhoz járnak! Íme néhány vízparti ékszerdoboz!

Képzőművész által megálmodott egyedi bútorok, lilaakác lugas, padlófűtés, borospince – nem csak a százmilliós villákhoz járnak szuper extrák, hanem a 20 és 25 millió közötti nyaralókhoz is. Csak jól kell választani!

Jelenleg több mint 150 eladó nyaralót tartalmaz az Otthontérkép adatbázisa a 20 és 25 millió forint közötti árkategóriában. Végigböngésztük a kínálatot, és hoztunk néhány igazi kis ékszerdobozt a Balatontól, a Tisza mellől és a Velencei-tó partjáról!

Balatonszemesen 22 millióra tartják ezt a 77 négyzetméteres 3 és félszobás, felújított házat. Csendes, nyugodt környezetben egy 1540 négyzetméteres telken fekszik, a többi között egy 45 négyzetméteres, részben fedett terasz is tartozik hozzá.

Kattints a képre még több fotóért!

A présház alapú épület két szintből áll: alul étkezős konyha, nappali, az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és tároló helyiségek találhatóak. Az ingatlant folyamatosan modernizálták, így most gyakorlatilag egy egytisztasági festés után akár azonnal használatba vehető. A Balaton 2 kilométerre van a nyaralótól.

Szintén 22 millió forintért Tiszanána üdülőterületén, a Dinnyésháton 800 négyzetméteres telken fekvő 127 négyzetméteres nyaralóhoz is hozzájuthatunk. Gépesített amerikai konyhás nappali, innen nyíló hatalmas fedett terasz, az udvaron medence, borospince.

Kattints a képre még több fotóért!

Igényes kivitelezés egyedi, hőszigetelt fa nyílászárókkal, kiépített padlófűtéssel, kandallóval, képzőművész által megálmodott egyedi bútorokkal.

Mindez kb. 300 méterre a vízi sportolásra is alkalmas Tisza-tótól, ahol a szabadstrand, kikötő is található. A környék folyamatosan fejlődik, kerékpárút és kalandpark épült, és hamarosan nyílik egy csúszdapark is.

Zamárdiban a nagy szabad strand közelében 25,9 millió forintért eladó egy 4 egységes társasüdülőben ez a 2 x 30 négyzetméteres, kétszintes apartman. 

Kattints a képre még több fotóért!

A fűtés-hűtés modern klímaberendezéssel mindkét szinten megoldott, az emeleten egy norvég fűtőpanel is segíti a melegítést. A strandtól mindössze 5 perc gyaloglásra fekvő ingatlant 2008-ban és 2011-ben is felújították (nyílászárók, burkolatok, tetőszigetelés, padlózat), ráadásul szerszámos tároló és kerti grill is tartozik hozzá. 

Velencén a parttól néhány méterre, a teraszról rálátással a tóra várja új gazdáját 20,5 millió forint fejében ez rendkívül hangulatos, téliesített kis házikó, mely ugyan lakóház besorolású, de jelenleg nyaralóként funkcionál. 

Kattints a képre még több fotóért!

Örökpanorámás, kellemesen parkosított telek, árnyékos tetőterasz gyalogos távolságra a Korzó üzleteitől, a homokos strandtól, az önkormányzattól, orvosi rendelőktől, éttermektől, buszmegállótól, vasúttól.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)