Szuper extrák nem csak villákhoz járnak! Íme néhány vízparti ékszerdoboz!

Képzőművész által megálmodott egyedi bútorok, lilaakác lugas, padlófűtés, borospince – nem csak a százmilliós villákhoz járnak szuper extrák, hanem a 20 és 25 millió közötti nyaralókhoz is. Csak jól kell választani!

Jelenleg több mint 150 eladó nyaralót tartalmaz az Otthontérkép adatbázisa a 20 és 25 millió forint közötti árkategóriában. Végigböngésztük a kínálatot, és hoztunk néhány igazi kis ékszerdobozt a Balatontól, a Tisza mellől és a Velencei-tó partjáról!

Balatonszemesen 22 millióra tartják ezt a 77 négyzetméteres 3 és félszobás, felújított házat. Csendes, nyugodt környezetben egy 1540 négyzetméteres telken fekszik, a többi között egy 45 négyzetméteres, részben fedett terasz is tartozik hozzá.

Kattints a képre még több fotóért!

A présház alapú épület két szintből áll: alul étkezős konyha, nappali, az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és tároló helyiségek találhatóak. Az ingatlant folyamatosan modernizálták, így most gyakorlatilag egy egytisztasági festés után akár azonnal használatba vehető. A Balaton 2 kilométerre van a nyaralótól.

Szintén 22 millió forintért Tiszanána üdülőterületén, a Dinnyésháton 800 négyzetméteres telken fekvő 127 négyzetméteres nyaralóhoz is hozzájuthatunk. Gépesített amerikai konyhás nappali, innen nyíló hatalmas fedett terasz, az udvaron medence, borospince.

Kattints a képre még több fotóért!

Igényes kivitelezés egyedi, hőszigetelt fa nyílászárókkal, kiépített padlófűtéssel, kandallóval, képzőművész által megálmodott egyedi bútorokkal.

Mindez kb. 300 méterre a vízi sportolásra is alkalmas Tisza-tótól, ahol a szabadstrand, kikötő is található. A környék folyamatosan fejlődik, kerékpárút és kalandpark épült, és hamarosan nyílik egy csúszdapark is.

Zamárdiban a nagy szabad strand közelében 25,9 millió forintért eladó egy 4 egységes társasüdülőben ez a 2 x 30 négyzetméteres, kétszintes apartman. 

Kattints a képre még több fotóért!

A fűtés-hűtés modern klímaberendezéssel mindkét szinten megoldott, az emeleten egy norvég fűtőpanel is segíti a melegítést. A strandtól mindössze 5 perc gyaloglásra fekvő ingatlant 2008-ban és 2011-ben is felújították (nyílászárók, burkolatok, tetőszigetelés, padlózat), ráadásul szerszámos tároló és kerti grill is tartozik hozzá. 

Velencén a parttól néhány méterre, a teraszról rálátással a tóra várja új gazdáját 20,5 millió forint fejében ez rendkívül hangulatos, téliesített kis házikó, mely ugyan lakóház besorolású, de jelenleg nyaralóként funkcionál. 

Kattints a képre még több fotóért!

Örökpanorámás, kellemesen parkosított telek, árnyékos tetőterasz gyalogos távolságra a Korzó üzleteitől, a homokos strandtól, az önkormányzattól, orvosi rendelőktől, éttermektől, buszmegállótól, vasúttól.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)