Panorámás gyönyörűségek a budai hegyekben!

Buda magasabb szintjein jártunk és csodás ingatlanokra találtunk. A nagy hőségben nem mindenki vágyik a tengerpartra, sokan inkább a hegyekben szeretnek időt tölteni. Meghúzódhatunk a kerti fák árnyékában, egy nyugodt környezetben és közben csodás panorámában gyönyörködhetünk. Mi lehet ennél jobb, ha az ingatlan a saját tulajdonunkban van és ezt mindennap átélhetjük. A budai lakások TOP 5 darabja következik!

Táborhegyen találtunk egy újszerű állapotban levő 4 szobás penthouse lakást, amelyhez tartozik egy 80 nm-es terasz is. Ezzel minden hálószoba kapcsolatban van, innen páratlan panorámába tárul elénk. Az 5 lakásos társasháznak nagyon egyedi a dizájnja, kifejezetten szép megoldásokat figyelhetünk meg, ha további képeket nézünk meg.

eladó lakások

Testvérhegyen ez a 75 nm-es, kertkapcsolatos lakás is nagyszerű választás lehet. A társasház közös területein játszóteret alakítottak ki, ahol a gyerekek kellemes időt tölthetnek. Könnyen megközelíthetőek az üzletek és a buszjáratok is!

III, kerületi lakások

A következő, még 2013-ban épült ház első emeletén levő luxuslakás is keresi új tulajdonosait. A Szemlőhegyen található 120 nm-es otthon világos, stílusos és hangulatos. Mindezt még fokozza a nagy erkélyek jelenléte, ahonnan eszméletlen látványban részesülhetünk! A kiülőhely berendezése is feldobja a kint töltött perceket!

Szemlőhegyi lakások

Istenhegyen is jártunk és ezt a kitűnő állapotban levő, 3 szobás lakás került a szemünk elé. A duplakomfortos kéglit egy 4 lakásos villaépületben találjuk, aminek közvetlen kertkapcsolata is van. Felújításon esett át, tökéletes műszaki és esztétikai szempontból is. A fák körbeölelik a házat, így nagyon mutatós és kellemes időt tölthetünk ezek árnyékában.

XII. kerületi lakások

A XII. kerületben, Kissvábhegyen egy nagyon hangulatos, régi stílust képviselő ingatlan is különleges atmoszférát nyújt. Az erkélyről és a nappaliból is részleges budai panorámában lehet részünk. A ház a tájvédelmi körzet határában épült!

2 szobás lakás

© 2021 (v2.202102)