Fantasztikus medencés nyaralókat árulnak a Balatonnál

450 millióért kínált szaunaházas ingatlant és mediterrán stílusú, saját kemencés szántódi különlegességet is találtunk a legszebb eladó medencés nyaralók között a Balatonnál. De van itt minden, amire egy ember vágyhat: körpanoráma, varázslatos kertek, sós vizes óriásmedence és saját csónakház. 

Egy vízközeli – tó-, folyóparti – háznál csak egy medencés vízparti nyaraló lehet jobb. A július utolsó napjai óta tartó kánikulában könnyű egyetérteni ezzel a kijelentéssel. 

Természetes az is, hogy a medencével is ellátott hétvégi házak a Balaton környékén összpontosulnak. Hosszú távon itt van meg az a mennyiségű és minőségű kereslet, ami biztosítja, hogy egy ilyen kiemelt ingatlan gyorsan új tulajdonosra találjon, ha eladó sorba kerül. 

Mutatjuk az összes – az Otthontérképen – jelenleg elérhető medencés nyaralót az országban, de mi most a Balatonra koncentráltunk, amikor kiválogattuk aktuális kedvenceinket.

Szántódon 93 millió forintért kínálják ezt a fantaszikusan gyönyörű 150 négyzetméter alapterületű nyaralót. 

Kattints a képre még több fotóért!

Part és strand közeli, mediterrán stílusú, a tótól mindössze 150 méterre fekszik. Részben fedett terasza csaknem 40 négyzetméter, a pázsit alatt automata öntözőrendszer, a kertben gyönyörű örökzöldek. Odabent működő kemence, a teraszon sütőkemence és grillező. Prémium minőségű nyílászárók zsalugáteres árnyékolással és szúnyoghálóval, légkondi, riasztórendszer, telefonról is vezérelhető cirko kazán, elektromos kapu, térkővel burkolt autóbeálló akár 6 autó számára.

Közel van a szántódi rév, számos bevásárlási lehetőség, Tihany, de Balatonfüred is.

Balatonalakiban 29,8 millió forintért eladó ez az 58 négyzetméteres, 1 + 2 félszobás, felújított nyaraló 700 négyzetméteres telken. 

Kattints a képre még több fotóért!

Mindössze 200 méterre van a parttól, a többi között 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, 25 négyzetméteres kertkapcsolatos fedett terasszal és egy 4,2 x 3 x 1,2-as medencével is rendelkezik.

Klímával ellátott, hűvösebb időben pedig vaskályhával fűthető.

27,2 millió forint az irányára ennek a cserszegtomaji háznak. Körpanoráma, 120 négyzetméter alapterület, 1587 négyzetméteres telek, varázslatos kert tele gyümölcsfákkal, saját medence, csendes, nyugodt környezet.

Kattints a képre még több fotóért!

Aki nagyobb beruházásban gondolkodik, annak érdemes egy pillantást vetnie erre a 450 millióért kínált komplexumra is, ami Balatonalmádiban található.  

Kattints a képre még több fotóért!

Lenyűgöző, 7100 négyzetméteres, gondosan megtervezett és parkosított kert a balatoni klímával és egymással összhangban élő növényvilággal, szaunaház, csónakház, 5 x 10 méteres sósvizes medence. 

Meghökkentő szépségű ingatlan.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)