Ki mondta, hogy nem menő a patyolatfehér lakberendezés?

Fehér dizájn? Nem koszolódik? Nem túl sok ez? Őszintén megmondom, nekem is ezek a kérdések fordultak meg a fejemben, de mikor megláttam ezeket a patyolatfehér lakberendezési ötleteket és falakat azért megnyugodtam. Persze koszolódik, de egy kis odafigyeléssel azért örülhetünk a békés hangulatnak. Véleményem szerint, túl soknak sem mondható, mivel vannak azért egyéb díszítő, színes kellékek, amikkel könnyen feldobhatjuk a  fehérséget.

Kezdjük is egy prémium anyagokból felújított, másfél szobás lakással! A IV. emeleti, stílusos otthonban a fehér bútordarabokat nagyon szépen kiemelték a sötétebbekkel és a növényekkel. Egyedi megrendelésre, méretre gyártott berendezést láthatunk. Ha tetszik az elképzelés akár a teljes berendezéssel is megvásárolható a lakás.

eladó lakás

Itt egy másik 2018-ban felújított, minőségi lakás, amiben nem csak az ebédlő asztalhoz tartozó székek, hanem a lakás többi részén levő bútordarab is fehér színben pompázik. A vonal dizájn a fehér falakat érdekesebbé varázsolja.

eladó lakás

Itt van aztán ez a Keleti pályaudvar közelében levő fiatalos lakás,  amely műszakilag és esztétikailag felújított állapotban van. A 25 nm alapterülethez egy  kis méretű galéria és egy terasz is tartozik. A fehér kiemeléséhez, érdemes élénkebb színekkel játszadozni! Nagyon hangulatos lehet.

fehér dizájn

Egyszerű, fehér és nagyszerű. A hetedik emeleti, bútorozatlan panellakás konyhája árad a fehérségtől és nem érezzük túlzásnak! A kis virágok és az erős rózsaszín kellemesen hat.

eladó ingatlanok Budapest

A Római-parton levő 2+2 szobás lakás fényárban úszik, ami még jobban kiemeli a fehér tereket. A modern ingatlanban körülnézve egyéb különleges berendezési ötletet fedezhetünk fel. Érdemes további fotókat nézni!

eladó lakások Buda

© 2021 (v2.202102)