10 millió alatti nyaralók, Budapesttől délre!

Sokszor csak a nagy és népszerű tavak környékén keresünk nyaralókat, de azért néha jó a közelben is időt tölteni. Kiszabadulhatunk a szürke hétköznapokból, távol lehetünk a zajtól, sőt néha még a víz közelében is lehetünk, ha épp arra vágynánk. Most a kevéssé látogatott környékeken lévő vidéki nyaralók között néztünk körül, hiszen itt a fent említett feltételek mind megtalálhatóak és még közel is lehetünk Budapesthez.

Válogatásunk darabjai között a legmagasabb ár egy 10,5 millió értékű ráckevei ingatlan, ami a helyiség legnagyobb dunai szigetén helyezkedik el. A 300 nm-es telken levő 3 szobás felújított faház csodásan mutat. A házhoz tartozik egy stég is!

Ráckevei ház

Dunaharaszti üdülőterületén, a Duna-parttól 50 m-re is rábukkantunk egy 30 nm-es, jó állapotú nyaralóra. A csendes, zöld környezetben levő házhoz egy rendezett, kert is kapcsolódik! Budapesttől 15 km-re már kellemesen kikapcsolódhatunk, igazi nagy lehetőség lehet a horgászást és a vízi sportokat kedvelőknek.

eladó nyaraló

Itt egy újabb kis nyaraló Szigetcsépen, amibe akár azonnal is beköltöhetünk. Sok pozitívum felsorolható, mint például a saját stég, csónak és partszakasz, sőt a teraszról is szép panorámában lehet részünk, hiszen a stégre és a Dunára is kiláthatunk. A belső tere is igényes, fürdő, konyha és a nappali is igénybe vehető.

eladó ingatlanok

A Kis Dunához közeli másfél szobás szigetszentmiklósi nyaralót is találtunk. A 40 nm-es hétvégi ház egy 485 nm-es telken helyezkedik el. Hozzá tartozik még egy pince, fúrt kút és terasz is.

eladó házak

Diósdon, a Sas-hegyen eladó egy 20 nm-es nyaraló, ami egy 730 nm-es telken fekszik. A kert tele van virággal, fákkal, amelyek még termést is hozhatnak és ha ezeket már leszedtük akkor ezt tudjuk tárolni is a ház pincéjében.

kis nyaralók

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átrendezte a bírói kart Sulyok Tamás

Átrendezte a bírói kart Sulyok Tamás

A köztársasági elnök egy személyt felmentett, többet viszont kinevezett, illetve meghosszabbította a megbízatásukat.

Tízezreket vihet el a hétvégi családi strandolás

Tízezreket vihet el a hétvégi családi strandolás

Régen a strandolás egész napos filléres népi szórakozás volt, de ma nagyon nem az.

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

© 2024 (v2.202102)