10 millió alatti nyaralók, Budapesttől délre!

Sokszor csak a nagy és népszerű tavak környékén keresünk nyaralókat, de azért néha jó a közelben is időt tölteni. Kiszabadulhatunk a szürke hétköznapokból, távol lehetünk a zajtól, sőt néha még a víz közelében is lehetünk, ha épp arra vágynánk. Most a kevéssé látogatott környékeken lévő vidéki nyaralók között néztünk körül, hiszen itt a fent említett feltételek mind megtalálhatóak és még közel is lehetünk Budapesthez.

Válogatásunk darabjai között a legmagasabb ár egy 10,5 millió értékű ráckevei ingatlan, ami a helyiség legnagyobb dunai szigetén helyezkedik el. A 300 nm-es telken levő 3 szobás felújított faház csodásan mutat. A házhoz tartozik egy stég is!

Ráckevei ház

Dunaharaszti üdülőterületén, a Duna-parttól 50 m-re is rábukkantunk egy 30 nm-es, jó állapotú nyaralóra. A csendes, zöld környezetben levő házhoz egy rendezett, kert is kapcsolódik! Budapesttől 15 km-re már kellemesen kikapcsolódhatunk, igazi nagy lehetőség lehet a horgászást és a vízi sportokat kedvelőknek.

eladó nyaraló

Itt egy újabb kis nyaraló Szigetcsépen, amibe akár azonnal is beköltöhetünk. Sok pozitívum felsorolható, mint például a saját stég, csónak és partszakasz, sőt a teraszról is szép panorámában lehet részünk, hiszen a stégre és a Dunára is kiláthatunk. A belső tere is igényes, fürdő, konyha és a nappali is igénybe vehető.

eladó ingatlanok

A Kis Dunához közeli másfél szobás szigetszentmiklósi nyaralót is találtunk. A 40 nm-es hétvégi ház egy 485 nm-es telken helyezkedik el. Hozzá tartozik még egy pince, fúrt kút és terasz is.

eladó házak

Diósdon, a Sas-hegyen eladó egy 20 nm-es nyaraló, ami egy 730 nm-es telken fekszik. A kert tele van virággal, fákkal, amelyek még termést is hozhatnak és ha ezeket már leszedtük akkor ezt tudjuk tárolni is a ház pincéjében.

kis nyaralók

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)