Nyár vége, olcsóbbak lesznek a nyaralók?

Azt gondolnánk, ha közeledik az augusztus 20-a, akkor soha vissza nem térő ajánlatokra bukkanhatunk az örök magyar slágert jelentő Balatonnál. Nem is tudom igaz-e ez a megállapítás, hiszen olyan elképesztő árakon mennek a Balaton környéki házak, amelyet nem csak Pesten, de még a drágább budai oldalon is sok ház tulajdonos megirigyelhetne.

Hozzunk is mindjárt példát a luxusra, amely természetesen balatoni kilátással párosul. Itt is van mindjárt ez a potom 199 millió forintos Balatonalmádiban található új építésű családi ház. A minimalista stílusú, de legalább háromszög alakú tetővel, nem pedig a repülőgép hangárok lapos tetejével vevőt kereső ház 260 nm-es. A közel 1000 nm-es telken feszített víztükrű medencében hűsölhetünk. De tavasszal és ősszel vár minket a finn-, és az infraszauna. A fűnyírással sem lesz gondunk, mert a telken élethű műfüvet találunk. A hatalmas teraszról pedig szép balatoni panorámában gyönyörködhetünk.
Nagy előnye még a háznak, hogy Budapesthez közel helyezkedik el és a városka is csendes.

A szerencsésebbek persze válogathatnak a sokszázmilliós csodák között, de az átlag emberek közül még a tehetősebbeknek is 40-50 millió forint környékén húzódik a lélektani határ, amelyet egy házért ki tudnak fizetni. A tó északi fővárosában, Balatonfüreden, örök panorámás, két szintes ikerház várja tulajdonosát. A takaros, 150 nm-es, az erdőtől csak 100 méterre található ikerfél terasza is panorámás, ára pedig 44,9 millió forint.

Ha távolabbra nézünk a Balaton környékén, akkor az 50 milliós kategóriában sokkal tágasabb és elegánsabb otthonokat is találunk. Keszthely kedvelt részén, közel a strandhoz és a városközponthoz 56 millió forintért kínálják ezt a 260 nm-es elegáns családi házat. Ez nagyobb családok számára, sőt több generációnak, vagy kiadási célra is alkalmas. Mi több, kisebb rendezvények, kiállítások is tarthatók. A kiadási célt segíti, hogy négy fürdőszoba és két konyha is van. A kert pedig rendezett, tóval és nagy télikerttel is rendelkezik. A ház különlegessége, hogy akadálymentesített, így kerekesszékes ismerőseink és rokonaink is eljöhetnek látogatóba.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)