Egész olcsón válogathatunk Balassagyarmaton

Kánikula idején az ember a legszívesebben északra költözne. Most ne Dánia, vagy Svédország ingatlanjait, csupán egy észak-magyarországi város piacát nézzük meg. A Budapesttől bő egy órányira található hangulatos város, Balassagyarmat egy 15 ezer fős település, az ország középső részének legészakibb pontján.

Azonban hiába szép a városka és hiába újult meg a főtér és a belváros, az ingatlanok ára majdhogynem a közeli Salgótarján, és a távolabbi Miskolc árszínvonalát idézi. Eleve az ingatlanok kínálati összetétele eléggé szomorú képet mutat, sok a rossz állapotú, felújításra szoruló, és fővárosi szemmel kifejezetten olcsónak számító ház.

Nem is volt könnyű, újszerű szép ingatlant találni. Itt van azonban ez a hatalmas, 321 nm-es, 47 millióba kerülő családi ház. A mindössze 700 nm-es telken lévő otthonból pár perc sétával elérhető a belváros, a vasútállomás, a buszmegálló, így a közelben vannak a hivatalok, a posta, a mozi, az éttermek és a kávézók is.
Különlegessége, hogy akár panziónak is kialakítható. Érdemes megnézni, hogy a négyzetméterár mindössze 146 ezer forint, holott pár éve, minőségi alapanyagokból épült házról van szó.

Még mindig fővárosi szemmel nézve, döbbenetesen alacsonyak a lakásárak is. A város kedvelt lakótelepén, a Madách ligetben két szobás, 55 nm-es, rendezett környezetben található ez az ingatlan. Hátránya, hogy negyedik emeleti és nincsen lift, illetve a fűtése villannyal történik. Előnye, hogy a vizes helyiségek felújítására nem muszáj költeni. A lakás ára 6,1 millió forint.

 

Ha tovább kalandozunk ebben a szép kis északi városban, bőven találunk középkategóriás házakat is. 20 millió forint környékén a 80-as évek stílusában épült, kifejezetten jó helyen lévő házakat is vehetünk. Ez a 192 nm-es, 1984-ben épült ingatlan a város legkedveltebb és legjobb helyen fekvő utcájában keresi a gazdáját 20,9 millió forintért. A közelben, 300 m-re található a városközpont és több nagy áruház is, ráadásul két generációssá is alakítható az ingatlan.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)