Nyugalmas öregkor, közel a fürdőkhöz

Ki ne álmodna arról idősebb korára, hogy egy meleg vizű fürdőtől pár percnyire lakjon, ahol nem csak nyáron, hanem tavasszal, ősszel és télen is megtalálja a nyugalmat, a pihenést. Adott esetben pedig a gyógykezelési lehetőségeket.

Persze mindenkinek Hévíz, Hajdúszoboszló, Harkány, vagy Zalakaros jut eszébe, de nézzünk most egy szép kis házat Bő községben, amely Bükkfürdőtől autóval három percre található. A közelben van Szombathely és Sopron is. A ház ára 33 millió forint. Annyi lehet a gond, hogy idős korunkra nem feltétlenül szeretnénk 169 nm-nyi felületet takarítani.

 

Aki a környéken kisebbet keres, az Bük községben már 7,3 millió forintért is talál házacskát. Ez a kis házrész három szobás, összkomfortos és bár közös udvara van, tartozik hozzá egy önálló kis kert tárolókkal.

Ha a közeli városban keres ingatlant, Szombathelyen, akkor bizony mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Egy közepes méretű, új lakás 20 millió forint körül van a városban, de ha megelégszünk például 45 négyzetméterrel, akkor már 17,5 millióért is találunk új építésű lakást. Az ingatlan a Krúdy lakóparkban, közel a belvároshoz egy liftes társasházban található. Egyedi mérővel és jó tájolással rendelkezik.

 

 


© 2021 (v2.202102)