Mesés minigarzonok Budapest kínálatában!

Itt az albérletszezon közepette sokan gondolkodunk inkább vásárláson, semmint lakásbérlésen. Három-négy éves távlatban vagy még hosszabb időt számolva tuti, hogy inkább a vétel a jó döntés. Kezdetnek nyilván kisebb méretűeket keresgélnénk. Kíváncsiak voltunk, hogy manapság mennyiért is lehet megvásárolni egy garzont itt Budapesten, egyetlen kikötésünk egy maximális méret volt, a 35 nm.

Itt van mindjárt a Magdolna negyed új fejlesztése, a Simona ház, ahová hamarosan beköltözhet, aki ott vásárol lakást. Ebben az épületben a kis és közepes méretű otthonok a jellemzők, kifejezetten a diákoknak szánják. Ilyen lesz a nappali az egyik kégliben.

Józsefvárosi lakások

Az árakat nézegetve elmondható, hogy azért 20 millió alatt is lehet jól kinéző kis lakásokat találni, persze függ ez attól is, hogy ezek hol helyezkednek el, hiszen a közkedveltebb helyeken, vagy a belvárosban azért az árak is magasabbak. Több kerületből is hoztunk ingatlant, hogy jobban meg tudjuk figyelni a garzonlakás kínálatot.

Pacsirtatelepen találtunk egy igényesen berendezett, napfényes garzont. Az 1+1 fél szobás otthon kiváló állapotban van, műszaki és esztétikai szempontból is. A hálószobában egy gardrób is ki van alakítva, ami máris ritkaság, mégiscsak kis terekről beszélünk. Az első emeleti lakás 18,5 millió forintba kerül.

garzon lakások

Itt ez a VII. kerületi lakás is, ami nagyon hangulatos a színválasztás miatt. A Garay téri 1 szobás garzon egy 2007-ben épült házban található. Felújításon esett át, ez jól sikerült, meg is látszik a képeken. Mivel Erzsébetvárosról beszélünk, itt máris magasabb árral találkozunk, 26,4 millió forintért vásárolható meg.

garzonok

Itt egy másik nagyon menő, dizájn elemekkel teli V. kerületi lakás is. Az 1 szobás garzonhoz egy tetőterasz is tartozik, amely csodás lehetőségeket nyújthat. A környék és a közlekedés is kiváló. Az újszerű állapotban levő kis otthon 26,5 millió!

budapesti ingatlanok

A XIII. kerület gyönyörű kínálatában egy cuki kis ingatlanra bukkantunk. A klímás, teljes körűen felújított otthonhoz egy ingyenes parkolási lehetőség és egy külső tároló is tartozik. A környéken megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges és a közlekedési feltételek is kiválóak. A lakás 20,8 millió forintba kerül, a bútordarabok és a gépek is a vételárat képezik.

lakberendezés

A népszerű Gloriett-telepen egy egyedien átalakított, extrán felszerelt szépség kínálja magát. A fiatalos lakás kiválóan mutat, rendezett és felújított. Plusznak mondható a jó lakóközösség és az ajándék beépített bútordarabok. Az ára 18,9 millió forint.

garzonlakás

© 2021 (v150.202005)