Nagyon feldobták a szép házak piacát Dunakeszin

Az északi agglomeráció egyik legszebb városában, Budapesttől 15 km távolságra, Dunakeszin jártunk. Az itteni árak a családi házak szempontjából elég közel állnak a fővároséhoz. Körülnézve, azért nagyobb százalékban voltak az olyan ingatlanok, amik 50 millió forint felettiek. A kinézetük, méretük és a hozzátartozó telek miatt is különböznek áraik. Dunakeszi kínálata mesés, de azért úgy válogattunk, hogy ne haladjuk meg a 100 millió forintot.

Lássuk is, hogy milyen családi házakon legeltethetjük szemünket! További képekért érdemes a fotókra kattintani!

Dunakeszi központi részén, csendes környezetben eladó egy 180 nm-es ingatlan, ami 2015-ben teljes körű felújításon esett át. Az otthonhoz még tartozik egy kis összkomfortos 30 nm-es kis ház is, sőt egy szép, kikövezett terasz és egy medence is található a kertben. A kertkapcsolatos terasz nagyon hangulatos, virágok, fák veszik körül.

családi házak

Ez a 62,5 millió forintért eladó, 4+4 szobás modern, tágas ingatlan is nagyszerűen mutat. Kertvárosi jelleg érezhető a környezeten, közel a Duna-part, sportpálya és 5 perces sétatávolságra van a busz. Iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség is mind a közvetlen közelben vannak.

Dunakeszi eladó ház

Mediterrán ház is kínálja magát.  Csendes utcában és a Duna szomszédságában található. A ház egy parkosított, dísznövényekkel teli kerttel, levendulaültetvénnyel és grillezővel is büszkélkedhet. A hangulatért nem csak a stílusos berendezés felel, hanem a kandalló is. Nagyszerűen néz ki a ház minden része, például olyan díszpárnákat, takarókat használtak mint a falfestmény, poszter, ami egy harmóniát ad.

Dunakeszi házak

Luxuskivitelezésű, újszerű családi ház eladó Révdűlőn. Minőségi anyagokat használtak az otthonban, szintenként gardróbszoba és egy 43 nm-es terasz is rendelkezésre áll. A kertben fűtött medence, zuhanyzó, kerti sütő is várj az új tulajdonost.

eladó házak

Szinte érintve a felső határt, 98 millió forintért is találtunk egy elképesztő, 2003-ban épült családi házat. Az ingatlan újszerű állapotban van és mind a 4 szoba kellemes hangulatú. A környék nagyon jó, tó, iskola, óvoda, játszótér mind a közelben van, sőt a a busz és a vonat is könnyen elérhető!

Dunakeszi kínálata

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)