Audrey Hepburn kép az otthonunk falán!

Audrey Hepburn az angol-holland származású híres színésznőt nem csak a tehetségéről ismerhetjük, szépsége és karaktere is különleges volt. Ugyanígy vagyunk a fehér ruhás, Golden Globe díjas amerikai színésznővel, Marilyn Monroe-val is. Nem ragoznám életüket… Sokan kedvelték őket és még ma is előszeretettel használják az arcukat, vagy híres mondásaikat lakberendezési elemként. Az otthontékép.hu oldalon az eladó lakások között nézelődve rátaláltunk néhány olyan darabra, amelyekben nagyon jól mutatnak ezek.

Például ebben a II. kerületi lakásban az ebédlőt kellemesen feldobja Audrey Hepburn arca. A panorámás penthouse igényes és elegáns berendezéséhez tökéletesen illik a kép. A színekben is nagyon illik a bútordarabokhoz!

lakberendezési elemek

Ha intimebb helyre szeretnénk tenni a képét, akkor is vannak ötletek, például párnaként, vagy a a hálószobában a sminkasztal felett. Hangulatosabbá tehetjük vele az atmoszférát!

lakberendezés

Ennek az 1 szobás galériás otthonnak a falán is jól néz ki a színésznő képe. Az üres falat nem mindegy, hogy milyen stílusú és színű képpel egészítjük ki.

budapesti ingatlanok

Ebben a pécsi másfél szobás kis lakásban is ötletesen felhasználták a színésznő képét, itt praktikus öltözési helyiségként is funkcionálhat.

eladó lakások Budapest

Marilyn Monroe is megjelent egy budapesti lakás falán. A VII. kerületi kis garzon fehér bútordarabjához és a narancs falhoz nagyon passzol a fekete-fehér kép.

budapesti otthonok

De lehet kombinálni is, a két híresség képét és egy szuper kompozíciót is létrehozhatunk! A lényeg, hogy ügyeljünk a színekre, formákra és illeszkedjen stílusban a lakáshoz!

eladó lakás

© 2021 (v150.202005)