Kelenföldi 30 milliós lakások – micsoda választék!

Tizenöt ezer forint rezsijű, alig tíz éve épült lakóparki garzont, de két szobás, 50 négyzetméteres panelt is vehetünk Kelenföldön a 30 milliós árkategóriában. A XI. kerületnek ez a része már a 4-es metró átadása előtt is népszerű volt, köszönhetően például a Feneketlen-tó bájának. 

Kelenföldet a 4-es metró végállomása tette fel végleg az ingatlanpiaci térképre, de a XI. kerületnek ez a része a közeli Kosztolányi Dezső térrel, a Feneketlen-tóval egyébként is kedvelt célpontja volt az egyetemistáknak, családalapítás előtt álló pároknak, pályakezdőknek. 

Szétnéztünk a 30 millió forint környéki árkategóriában. Van miből válogatni a panelek és a tégla építésű lakások kínálatában is. 

Íme néhány megfontolandó ajánlat! 

Ezt a 39 négyzetméteres ékszerdobozt 28,9 millióért hirdetik. 2. emeleti, tágas erkélyes, téglaépítésű. 

Kattints a képre még több fotóért!

2013-ban teljes körű felújításon esett át mind esztétikailag, mind gépészetileg. A hálórész a lakás amerikai konyhás nappalijától jól elkülönülve helyezkedik el, de igény esetén fizikailag is leválasztható. 

Napfényes, csodaszép lakáska szuper környéken. 

Ezt a 2 szobás, 50 négyzetméteres, jó állapotú panelt 33,8 millióért kínálják. 

Kattints a képre még több fotóért!

Lift, erkély, egyedi fűtésmérő.

30,99 millió forint az irányára ennek a Mandarin Kert lakóparkban található 32 négyzetméteres garzonnak. A Feneketlen tótól pár perc sétára, a Kosztolányi Dezső tér közelében található, 6. emeleti, DNY-i tájolású, erkélyes.

Kattints a képre még több fotóért!

A lakópark 2008-ban épült, így a lakás még újszerűnek mondható. A tágas szobához kapcsolódó erkélyről a hangulatos belső kertre nyílik kilátás. A teljes rezsi mindennel együtt a téli hónapokban sem több 15 ezer forintnál.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

© 2024 (v2.202102)