Térelválasztás stílusosan!

Sokszor nem akarjuk, hogy minden egy térben legyen és ezért ki kell találnunk különböző megoldásokat. Valamikor egy egész fallal próbálkozunk, vagy csak egy résszel, de az oszlopok is jó ötletnek tűnhetnek, sőt az üveg, vagy egyéb dekorációs elemek is betölthetik ezt a funkciót. Az otthontérkép.hu ingatlankínálatában böngészve találtunk néhány jó megoldást.

Először is külföldi elképzeléseket hozunk, majd lehet ötletekből meríteni a hazai ingatlanpiacról is.

térelválasztás

A Palotanegyedben található 4 szobás lakásban a tv nézésre alkalmas helyet, egy kisebb nappalit egy kis fallal választották el. Sokkal jobban mutat mintha a készülék hátát kellene bámulnunk az ebédlő asztaltól.

lakberendezési ötletek

Ebben a VIII. kerületi lakásban egy üvegfalat használtak a térelválasztásra. Csak a fekvőhelyet kerítették el, de érthető is, mivel 1 szobás ingatlanról van szó és azért bizonyos határok legyenek.

kis lakás

Van ennek nagyobb változata is, mint ahogy ebben a 3 szobás lakásban is látjuk. Jól mutat az, hogy egy egész oldalfalat helyettesít!

felújított lakás

A következő, belvárosi 3 szobás otthonban is szépen néz ki az üvegfal, ami nagyon illik a ház lakberendezési stílusához!

lakberendezési ötletek

Az oszlopos elképzelés sem rossz! A 4+2 szobás szegedi lakásban a méretesebb oszlopok dizájn elemeknek is megfelelnek, de hasznosan is elkülönítik az előszobát a lakás többi részétől.

eladó lakások Szeged

Itt egy másik típusú kis ötlet, ami egy polcos megoldás! A II. kerületi lakásban nagyon jó helyet találtak ennek a polcnak, szuperül illik a lépcsőhöz!

eladó lakás

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)