Győrben már majdnem annyi az albérlet mint Budapesten

Győrben lassan annyiba kerül az albérlet, mint Budapesten – hallottam a minap. Nézzük, tényleg ennyire vastagon fog a lakást kiadók ceruzája arrafelé?

A munkalehetőségekkel jól ellátott, a nyugati határainkhoz is közel eső Győr olyan sokat fejlődött az elmúlt években, hogy az itt tanuló egyetemisták, ha nincs rokonuk, vagy kollégiumi lehetőségük a megyeszékhelyen, lényegében majdnem a fővárosi árszinten bérelhetnek maguknak lakást. Mostanság, a felsőoktatási tanév kezdetéhez közeledve ráadásul a legolcsóbb lakások el-el tűnnek a kínálatból. Nem árt tehát igyekezni.

Itt van például ez a Győr-Újvárosban, a belvároshoz közel található szép lakás, mindössze 75 ezer forintért, ami aligha marad sokáig a kínálatban. Az otthon 35 nm-es, egy szobás és egyedi fűtésű, megegyezés szerinti bútorozással.

Szintén jó áron van ez az 50 nm-es, szűk három szobás, galériás társasházi tégla lakás. Újszerű állapotú és nagy erkéllyel rendelkezik. A lakás hosszú távú bérlőt keres, egyetemistáknak tökéletes választás. Az otthon bútorozatlan, de a konyhája teljeskörűen gépesített. Havi 95 ezer forintért bérbe vehető.

A városi viszonylatban kifejezetten olcsónak számító megoldások után most nézzünk egy elegánsabbat, melyet mondjuk egy jó kereső szakember, vállalkozó vagy középvezető is kibérelhet, ha mondjuk a keleti országrészből érkezik. Ez a belvárostól pár percre, Nádorváros zöldövezeti részén található újszerű tégla lakás 81 nm-es, három szobás. A lakás rezsije alacsony és egyedi fűtéssel rendelkezik. A bérleti díja 150 ezer forint + rezsi.

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)