Fótliget, egy varázslatos hely

Igazi különlegesség, egy darabka luxus-sziget Észak-Pesthez közel, az ősfákkal, lényegében csak luxusházakkal beépített Fótliget Lakópark. Ide csak a legigényesebbek költöznek. Nézzük, akad-e errefelé olyan ház, ami a tehetősebbek méltó otthona lehet.

Az újabb lakóparkok mindig különlegesek, hiszen válogatott a szomszédság, összetartó a lakóközösség, a házak közt pedig nincsenek rozogák, csak újak, vagy újszerűek, sőt a kertek is gyönyörűen ápoltak, gondozottak. Ebből a prémium szegmensből is felfelé emelkedik ki Fótliget. Az egykori laktanya helyén kialakított, teljesen zárt, sorompóval és járőrökkel is védett különleges közösség az életminőség szempontjából egyedülálló.

Itt ráadásul nem engedték kivágni a régi fákat a telkeken, csak a házak helyén. Ez azt jelenti, hogy amíg más lakóparkokban 20-30 évet kell várni, hogy egyszer majd árnyas ligetek legyenek, addig Fótligeten már most adva van ez a lehetőség. A hatalmas fák valóban megismételhetetlen hangulatot jelentenek. Aki egyszer meglátja és megismeri ezt a helyet, nagy valószínűséggel bele is szeret.
Ami viszont még a legigényesebbeknek sem könnyű, az a ház megtalálása egy ilyen helyen. Mert a lakók ritkán költöznek el. Nagyobb, gyermekes családok számára lehet ideális például ez a prémium kategóriás luxusház.

Az újszerű ingatlan különlegessége egyfelől az intimitás, hiszen a nagy telekre a sűrű tujasor miatt az amúgy védett lakópark más lakói sem látnak be. A házat a park építtetője saját céljára, a legmodernebb, legjobb anyagokból és megoldásokkal építette, alakította ki. A hatalmas nappali, konyha és étkező mellett öt lakóhelyiség van. Lényeges, hogy a vendégeket az előbbi térben lehet fogadni, a lakórész intimitását a konyha felől külön ajtó őrzi. (A konyha hatalmas bútorral, bárpulttal, csúcsminőségű beépített berendezésekkel rendelkezik.)
Radiátorok helyett rejtett, diszkrét és modern fal-, mennyezet- és padló fűtés, illetve hűtés van, ami helyiségenként szabályozható. A rendszer képes meleg vagy hideg folyadékot keringtetni így a légkondicionálás is központilag megoldott. Ennek révén kellemes hűvös, nem pedig klíma-szerű mesterséges hidegérzet van a házban.


Nem csak a ház, de a berendezés is luxus színvonalú. A szülői lakrész 15 négyzetméteres fürdőszobájában például a legmagasabb minőségű, olasz burkolatok vannak. A teljes alapterület 308 négyzetméter, amit egy közel 43 négyzetméteres, motoros árnyékolóval fedett, hangulatos terasz, valamint egy szabadtéri konyha, és persze garázs egészít ki.
A nyílászárók fából készültek, 3 rétegűek. Minden ablakon programozható, elektromos redőny, illetve szúnyogháló van. Van fitness terem, hozzá tartozó zuhanyzóval és szauna helyiséggel (ez még nincs kiépítve), és hatalmas a mosókonyha is.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)