Panorámás kis lakások Budapest kínálatából!

Szkeptikusak lehetünk néha az olyan lakásokkal szemben, amelyek minimálisan a 9. emeletén találhatóak. Azért vannak pozitívumai is ezeknek az otthonoknak, például a szép panoráma, amiben mindennap részünk lehet.

Ha kilátásról van szó, akkor nem mindegy, hogy egy falat látunk vagy egy kis zöld környezet is a szemünk elé kerül például egy kis park, vagy focipálya. Talán ha félünk is egy kicsit a magasságtól, kárpótolhat bennünket a csodás kilátás. Mutatjuk a panorámás lakások kiválasztottjait!

Újpalotán találtuk ezt a lakást, amely a 16. emeleten található, de szerencsére egy olyan házban van, ahol két liftet is igénybe vehetünk. Mindhárom szoba világos és a nappaliból még egy loggiára is kiléphetünk és onnan bámulhatunk a városra. A lakás nagyon hangulatos, minden egyes tere menő színekkel van ellátva.

kis lakások Budapest

Kispesten, egy másfél szobás 10. emeleti lakás is bekerült a válogatásba. Tartozik hozzá egy 3,5 nm-es erkély, ahonnan a képen látható panoráma tárul elénk mindennap. Mind a négy évszakban nagyszerű lehet a park!

Budapesti kis lakások

A Havannatelepen egy nagyon modern, felújított kégli is a figyelmünk központjába került. A képeket nézegetve először a kertvárosi panorámát láttuk, az is káprázatos volt, de tovább kattintva a lakás belső terei is levettek a lábunkról. Az 1+2 szobás, kényelmes otthon a 10. emeleten található!

eladó ingatlanok

A III. kerületi kis otthon tulajdonosa is szép kilátásban részesülhet, hiszen egy nagy, kellemes park van a panel előtt. A lakás napfényes, 1+2 szobás és nincs teljesen berendezve, de nem is mindig jelent ez problémát, így kísérletezhetünk kedvünkre és igényeinknek megfelelően.

eladó panelek Budapest A XI. kerületben egy jó fekvésű panellakásból sem unalmas a kilátás, ezt a erkélyről is csodálhatjuk reggelente egy kávé mellett. A város központjába sem nehéz és időigényes a bejutás, hiszen a 4-es metró 10 perc sétával könnyen elérhető.

panellakások Budapesten


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)