Panorámás kis lakások Budapest kínálatából!

Szkeptikusak lehetünk néha az olyan lakásokkal szemben, amelyek minimálisan a 9. emeletén találhatóak. Azért vannak pozitívumai is ezeknek az otthonoknak, például a szép panoráma, amiben mindennap részünk lehet.

Ha kilátásról van szó, akkor nem mindegy, hogy egy falat látunk vagy egy kis zöld környezet is a szemünk elé kerül például egy kis park, vagy focipálya. Talán ha félünk is egy kicsit a magasságtól, kárpótolhat bennünket a csodás kilátás. Mutatjuk a panorámás lakások kiválasztottjait!

Újpalotán találtuk ezt a lakást, amely a 16. emeleten található, de szerencsére egy olyan házban van, ahol két liftet is igénybe vehetünk. Mindhárom szoba világos és a nappaliból még egy loggiára is kiléphetünk és onnan bámulhatunk a városra. A lakás nagyon hangulatos, minden egyes tere menő színekkel van ellátva.

kis lakások Budapest

Kispesten, egy másfél szobás 10. emeleti lakás is bekerült a válogatásba. Tartozik hozzá egy 3,5 nm-es erkély, ahonnan a képen látható panoráma tárul elénk mindennap. Mind a négy évszakban nagyszerű lehet a park!

Budapesti kis lakások

A Havannatelepen egy nagyon modern, felújított kégli is a figyelmünk központjába került. A képeket nézegetve először a kertvárosi panorámát láttuk, az is káprázatos volt, de tovább kattintva a lakás belső terei is levettek a lábunkról. Az 1+2 szobás, kényelmes otthon a 10. emeleten található!

eladó ingatlanok

A III. kerületi kis otthon tulajdonosa is szép kilátásban részesülhet, hiszen egy nagy, kellemes park van a panel előtt. A lakás napfényes, 1+2 szobás és nincs teljesen berendezve, de nem is mindig jelent ez problémát, így kísérletezhetünk kedvünkre és igényeinknek megfelelően.

eladó panelek Budapest A XI. kerületben egy jó fekvésű panellakásból sem unalmas a kilátás, ezt a erkélyről is csodálhatjuk reggelente egy kávé mellett. A város központjába sem nehéz és időigényes a bejutás, hiszen a 4-es metró 10 perc sétával könnyen elérhető.

panellakások Budapesten


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)