TOP 6: különleges hangulatú családi házak!

Családi házak esetében a külső és a belső kinézetre is nagy hangsúlyt kell fektetni, na meg persze az ingatlant körülvevő telekre. Olyan házakra vadásztunk az otthontérkép.hu oldalon, amelyek megteremtik már külsejükkel a kellő atmoszférát és különlegesek is a piacon. A nagy méretű otthonok külseje láttán már megvan bennünk a “wow érzés”, de ha bekukkantunk a színfalak mögé akkor sem csalódunk, hiszen belső tereik is ámulatba ejtők.

Összeállításunkat egy igazi főnyereménnyel kezdjük, szó szerint értve, hiszen 2004-ben az ingatlan elnyerte az év háza díjat. Az egyedi kinézetű otthon a bio-szolár építészetet képviseli, Kuba Gellért tervezte. Az ökologikus csoda belső terei káprázatosak, nagyon sok hangsúlyt fektettek a növényekre és a fából készült bútordarabokra.

Solymár családi ház

Itt van a szomszédságból is egy csodaszép 7 szobás családi ház, ahonnan gyönyörű a kilátás. A három szintes villa nappalija kupolás Makovecz stílusú galériával van ellátva, ahol könyvek százai keresik az olvasót.

Szentendrei ingatlanok

Budakalászon, közvetlenül a Duna-parton egy 4 szobásra is rátaláltunk, amelyből csodás panoráma nyílik a folyóra. Az ingatlan egy zsákutcás részen található, így csendes, nyugodt környezetben tölthetünk nyugodt perceket. Külső kinézetéhez nagyon jól passzolnak a belső terek kialakításai, ezeket kőművesek készítették.

Budakalász

Budapesten, a III. kerületben egy 16+1 szobás nagy telkes családi ház várja új tulajdonosát. Az örök panorámás otthon sok extrával is felszerelt, 4 kandalló, szauna, beltéri medence is várja az új lakókat!

III. kerületi házak

Ha ránézek erre a 9 szobás házra, Olaszországba repít. Az 1625 nm-es telken fekvő Toscan stílusú villa csendes környezetben van, belső terei is tágasak és a régies stílusú berendezés pompás hangulatot áraszt. A kert is tökéletes lehet elegánsabb események rendezésére. A házhoz szauna, medence, wellness is tartozik. A nagy teraszokról pedig leírhatatlan szép panoráma nyílik.

újszerű házak

Debrecen közkedvelt lakóparkjában is van egy saját tervezésű, fantáziadús mediterrán stílusú otthon. A ház tökéletes lehet egy nagyobb családnak, minden igényt kielégít, hiszen itt bőven van amivel elütni az időt, kihasználhatjuk a billiárd-mozi helyiség és wellness adta pihentető lehetőségeket.

házak Debrecen

És a plusz egy külföldről:

62139521 – glass elegant chandelier in creative conservatory or sunroom

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)