Lélegzetelállító rönkfaházak zöld környezetben!

A faházak nagyon hasznosak, hiszen könnyű az átépítésük, a hőszigetelésük és a környezetre sincsenek negatív hatással. Ezek az ingatlanok mindig szép környezetben vannak, körülveszik fák, cserjék és ezek mellett néha szép panorámában is részesülhetünk. Na meg persze ezek egyedi hangulata is egy fontos tényező, egészen más kialakítást és elképzeléseket gondolhatunk ki. Körülnézve az ingatlankínálatban gyönyörű rönkházakra találtunk, mindegyik különleges valamiért és így egyedi atmoszférában lehet részünk már a képek láttán is.

A közelben, Nagykovácsiban találtuk ezt a nagy család számára is alkalmas házat, ami egy erdő szélen helyezkedik el és luxus felszereltségű. A 3 szintes ingatlan belső terei tágasak és a teraszról egy káprázatos panoráma nyílik elénk. Növényszerető ház, hiszen minden belső és külső helyiségben egy-egy növényt fedezhetünk fel. Sok extrát tartalmaz a finn rönkház, érdemes közelebbről is megnézni a képekre kattintva!

faházak

A következő, szentendrei családi ház is csak tündököl a madárcsicsergős környezetben. Kellemes perceket tölthetünk egy csendes, nyugodt környezetben, sőt még egy hegyi panoráma is elénk tárul. A családi ház egy 1220 nm-es telken helyezkedik el, és körülveszi egy erdő is. A felújított 5 szobás otthon nagyon hangulatos, az ebédlőasztal körüli rész mesébe illő!

eladó családi házak

Kalandoztunk a Zsíros-hegyen is, ott egy 5 szobás, minőségi anyagokból kivitelezett faház kínálja magát. A családi fészek külső kinézete is szép, a teraszon levő piros virágok feldobják a hangulatot.

Családi házak Nagykovácsi

Szarvaskőn, Egertől 12 km-re egy 2016-ban épült gerendaház keresi új lakóit. Környezettudatosságra, praktikusságra törekedtek a tulajdonosok. Az 5000 nm-es telken gyümölcsfák is vannak, amik bőségesen termelnek finomságokat az egész családnak.

eladó faházak

Noszvajon is eladó egy 3 szintes fából épült családi ház, aminek kialakításakor egyedi beépített bútordarabokat és kovácsolt vas kiegészítőket használtak fel. A amerikai konyhából ki lehet lépni a teraszra, ahonnan szép kilátás nyílik. A házhoz tartozik egy közösségi tér, infra szauna és egy jakuzzi.

eladó faházak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)